Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najbrze-vijesti

Marketing

Sad znamo razlog Sevkinog tajnog izlaska iz bolnice

Nakon što je Severina sa sinom Aleksandrom napustila bolnicu pod okriljem noći, suprotno najavama, sada je otkriven i pravi razlog zašto je to napravila na taj način.

Mnogi su željno iščekivali trenutak kada će Severina sa svojim prvorođenim napustiti bolnicu kako bi vidjeli njezinu liniju nakon poroda te malog Aleksandra. No, pjevačica je sve iznenadila tajnim odlaskom iz bolnice.

Kako doznaje Story, najveću ulogu u tome imao je Sevkin zaručnik Milan Popović.

Iako je Severina najavila da će izaći na glavni izlaz jer se nema namjeru skrivati u rodnom gradu, učinila je suprotno. Čini se da su Milan i šef splitske ginekologije doktor Tomislav Strnić najviše pridonijeli njezinoj odluci da odustane od javnog izlaska.

Doktor Strnić bio je ljut što su informacije o Severininoj trudnoći neprestano curile u javnost, pa se, kako bi zaštitio ugled splitskog rodilišta, sam angažirao oko Sevkinog izlaska.

Samo su pjevačica, Milan i on znali točno vrijeme kad će Sevka napustiti bolnicu.

Oko 20.15 sati medicinska sestra je previla malog Aleksandra, pokazavši ujedno Sevki kako se to radi, no već nakon 15 minuta šokirane sestre su zatekle praznu sobu, te nisu mogle vjerovati da je pjevačica napustila bolnicu bez pozdrava.

Slavna mama sa sinom je izašla kroz jedan od tunela koji se nalazi ispod rodilišta. Već oko 21 sat Sevkin menadžer Tomica Petrović poslao je medijima poruku u kojoj je potvrdio da je Seve napustila bolnicu.

Nakon izlaska se zaputila u stan na Žnjanu, a kako doznaje Story, osjeća se dobro i svog jedinca ne ispušta iz ruku.

Hot.hr

Post je objavljen 01.03.2012. u 10:53 sati.