Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dobromidosli5

Marketing

Tko mi je kriv kad me dovode do bijesa

Da trenutno ne mram trcati na tristopedesetisettockaosam strana, sigurno mi nebi palo na pamet sjesti za kompjuter i pisati ono sto malo koga, osim mene, briga. Ali, neka ! Terapeutska svrha « baci niz rijeku » i donekle « U cara Trojana kozje usi » jos se dokazuje, i kao takav ce na ovoj adresi postojati.

Svi vi putnici kroz virtualu koji sanjarite romantiku, oblakovice, cvijece, i sve tamo neke ljepote, kliknite … negdje drugdje. Ovdje vam toga nema.

Po tko zna koji put dolazim puna bijesa iz vrazijeg prodajnog centra.
Danasnji primjer -kolica koja se koriste u supermarketima « strateski postavljena «  poprijeko prolaza izmedju polica, a oko njih sestoro teladi ; odrzavaju kruzok jer se nisu vidjeli citavih sedam dana, a kako je danas pazarni dan, onda, eto, malo da procakulaju.

Sanse nema da se probijes !

I tek kad pocnes jahati preko njih, onda se sjete ( pa da, kao da je to jednostavno!) da, za boga miloga, ta kolica se mogu okrenuti uzduzno, a kruzok, beskoristan kakav jeste, moze i tako uspjeti.

Nisu samo oni koji zive bogtepita gdje i u kojim zabitima ovako pametni i umjesni. Nekad mi se cini da , ako ne genetska predispozicija, a ono ovaj zrak ovdje, utice na ovoliku trapavost, bezobzirnost i glupost, tako da se panicno preispitujem-ajme meni, pa jesam li i ja ovakva ???
Nakon « edukativnog » (pljuc) planinarenja preko gorepomenute teladi , zaglavih na blagajni ( a i to po tko zna koji vec put) iza jedne tuke koja je nakupovala puna kolica.
I cini se da su njeni kapaciteti time potpuno iskoristeni !

Nda, kao da je to jednostavno, uzeti sve sto ti treba, kad vec imas novca da napunis ta kolica.
I onda je tuka (curka, purica op.a.) od tridesetak, tridesetpet godina, provela desetak minuta u razmisljanju gdje ce, o sudbino, svaki pojedini artikal staviti, na koji centimetar i u koji kutak kolica, za cijeli put od zgrade do auta. K vragu doslo mi je da zapljescem nakon svakog artikla uspjesno i sigurno smjestenog.

Ili da joj, jadnici, pomognem, da sve zavrsi, jednako efikasno, za jedan, umjesto za deset minuta !

Ahhhh !!!! Kako sam samo nehumana !!! Neka me je sram !!

Jos jedan primjer, od brojnih-gospodje koje korpu, onu malu, sa ruckama, stave na pod, ispred kase, pa bezbroj sitnih stvari koje su kupile, vade skoro jedan po jedan, iz korpe koja je na podu, te stavljaju na traku, ispred blagajnice !!!

Znate, ja se cesto, svjedoceci necem takvom, okrecem i trazim skrivenu kameru.

A tko zna, mozda gospodje u jednom dahu obave kupovinu i posjet gimnastickoj dvorani.

Jaj !!! Nadam se da u novom okruzenju nece biti nista takvoga, da ce barem planinski zrak pobiti viruse ili bakterije ili mikromalezelene ( ako smo zarazeni )i koji, cini se, opasno nagrizaju mozgove. Toliko opasno da nekima ovdje, na primjer, cak pada na pamet da voze u rikverc na kruznom toku.

E, da...Post je objavljen 29.02.2012. u 09:50 sati.