Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frogbros

Marketing

Lee Hardcastle's "T IS FOR TOILET [The ABCs of death]"

Režija i animacija: Lee Hardcastle
Zvuk: Tim Atkins
Glasove posudili: Kim Richardson i Lee Hardcastle
Ekskluzivni producenti: Hamish Moseley, Lee Kelleher, Andrew Taylor i James G Wall


1) "T IS FOR TOILET [The ABCs of death]"

Photobucket

- Lee Hardcastle (glavom i bradom momak na zadnjoj fotki dole) je mladi filmaš čija je specijalnost stop motion animacija i to forma znana kao Clay animation tj. Claymation gdje se za animaciju koristi plastelin.
Lee kao mladi autor mnogo obećava i to se vidi iz njegovih prvih uradaka (pogledaj filmiće dolje), no do sada mu je najbolje djelo "T is For Toilet" u kojem se iskazao u animaciji (mnogo bolja fluidnost i kvaliteta samih animacija za razliku od prijašnjih), ali i u dobro osmišljenoj priči. Kad čovjek švrlja po netu ponekad kad mu je dosadno, a vani pada kiša, te se druži sa dvije hladne Žuje onda je lijepo naći na ovako kratke i zanimljive filmiće. Sam film kao da baca na neku uvrnutu epizodu "Zone Sumraka"...
Stoga neću puno dužiti nego uživajte u uvrnutom humoru i pravom horor elementu, no jedno morate zapamtiti ime autora...njegovo je ime - Lee Hardcastle.

Photobucket


2) "Chainsaw Maid"

Photobucket

- rani uradci ali također zanimljivi. Vidi se da je Lee veliki ljubitelj horor filmova, pa tako u sva tri filmića imamo utjecaj zombi filmova ("Shaun of the Dead", "Night of the Living dead"), te Raimijeve trilogije znane kao "Evil Dead". Opet ću biti kratak... Uživajte.


3) "Chainsaw Maid 2"


4) "A Zombie Claymation"

Photobucket

Post je objavljen 01.03.2012. u 18:46 sati.