Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lilasti

Marketing

Kad me krene..

Ima godina kad je i sredinom desetoga miseca...jos uvik lito.
Sve je jos mirisno,sareno u svim toplim bojama rasutim po ulicama.. bose noge jos u laganim sandalama.
Ali zasto ja to uopce pocinjem od kraja lita?
Zato sta mi onda od lita do Bozica prodje u tren.
Nisan se ni okrenila a vec se toplina Bozicnog ugodjaja rasplinula ulicama,ducanima i naravno u toplini doma.
Nakon Bozicnoga susura i ugode,sustreta sa obitelji ,prijateljima i ...samim sobom...
napokon...dolazi olaksanje u monotoniji Sijecnja.
Mozda nekakva uvertira u Februar, koji je za mene jos uvijek najtuzniji .Moj Tata je "izabrao" isti dan dolaska i odlaska sa ovog svijeta.Nekako se od tada osjecam stvarno odgovorna za svoj zivot i ponekad mi je tesko,ali se vise ne osjecam "napustenom",prihvacam "promjene"...u zraku se vec osjeca pocetak lipsih vrimena...
U Ozujku je rodjen moj sin...i pocinju prvi balkonski radovi..suncani dani su sve cesci,svejedno ne koristim godisnji...njega cuvam za neka jos lipsa vrimena.
U Travnju je bio dan mog vjencanja ili Aprilili dan,vjencani dan moje sestre,moj veliki brat ima rodjendan kao i moja mama.Vazno je biti pun ljubavi u ovom mjesecu . Dati i uzeti. Mala Matura.Cesto puta nisam izasla na ispit."Nisam spremna"
Maj je budjenje i pocetak opet necega ..bilo cega..joga,biti u pokretu...biti van kuce.Najcesce nisam kod kuce.
Lipanj je obicno kisni prelaz u ljetne mjesece ...to me uvijek malo deprimira ili nekako uspori..Svejedno jednog dana dodje i Srpanj.
Ljeto je ,ma gdje ja bila ,uvijek jednostavno lijepo,neoptereceno...pozelim otici u ljetno kino,biti u Pivskim vrtovima,sjediti sa drustvom...pijuckati vino ..otici na nocno kupanje.Ali...
Na zalost , splitsko ljeto je obicno pri kraju kad sam ja u Splitu.Nocne kalete i volti kriju predivne momente..i nostalgiju u ljepoti svakog momenta.Etno-Gradina.Etno-Nela.
Volim Vis.Volim vas.Volim nas.
Dolazi Rujan....njega bas volim.Svi su nekako ugodno umorni i svak zeli dovrsiti ono sta nije..ja kupujem knjige,ili nove cipele,borsu i naprosto..biti opet malo u poznatom susuru.Odlazak od susura mi je uvik kao kad je vrime posjeta u bolnici,zavrseno.Ja ostajem.
Iako sam ja ona koja odlazi.
Tako je to vec dugi niz godina....kad me krene... uskladit cu godisnja doba , kasnog ljeta jedne godine zelim poceti iz pocetka...Uploaded with ImageShack.us


Post je objavljen 25.02.2012. u 15:36 sati.