Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/llumarfolije

Marketing

LLumar – Automobilske folije iz S.A.D.-a

Zapadnjaci već odavno prepoznaju prednosti folija za staklene površine(LLumar folije)koju postavljaju na svoje automobile. I ne samo na njih! Na foliju više ne gledamo samo kao proizvod koji poboljšava izgled vašeg vozila. Ona daje na vrijednosti, ujedno obavlja mnoge manje i ne tako male zadatke poput zaštite od štetnih sunčevih zraka, provale, nezgoda, zaštićuje auto-lak i dr. Postoji nekoliko proizvođača folija u svijetu koji nude staklenu foliju s toliko korisnih značajki; a većina ih se nalazi u SAD-u. Na vrhu se nalazi LLumar – proizvođač folija koje su otporne na sve vremenske uvjete. Takve folije možete pronaći i u Hrvatskoj. Folije od primjerice jeftinih kineskih proizvođača, ne mogu konkurirati kvaliteti LLumar folija koje posjeduju puno više korisnih mogućnosti te što je i najvažnije, vraćaju investiciju uloženog za vrlo kratko vrijeme. U međuvremenu, Vi i Vaši suputnici u automobilu možete uživati u ​​većoj udobnosti i zaštiti privatnosti.

Automobilske folije(LLumar Automobilske folije) nude veliku priliku da primjerice svom starom limenom ljubimcu podignete ili promijenite izgled, učinite ga „novijim“, što za rezultat daje potpuno novi pogled na folije u cjelosti. Osim izgleda, smanjujete i temperaturu u vozilu, čak i do 20° C tijekom ljetnih mjeseci. Ljeti, temperatura u vozilu može narasti i do 50° C. Međutim, ako su prozori zatamnjeni folijom, temperatura unutrašnjosti može se sniziti 20° niže od perioda kada folija nije bila na staklima. Ušteda je i do 15% goriva koje se troši za rad klima-uređaja. Ali to nije jedina prednost LLumar folije! Ako se odlučite zamijeniti ili skinuti foliju sa stakla vozila, nakon nekoliko godina upotrebe, postupak skidanja je brz i jednostavan. LLumar folija omogućuje podešavanje tonusa auto-stakla u bilo kojem vremenu te uz vrlo malo truda.

Odaberite LLumar prozorske folije kako bi zaštitili Vaš automobil ili kuću. Zatražite usluge profesionalnog postavljača kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i kvaliteta postavljene folije na staklo.



Kontaktirajte nas za više informacija!
LLumar Kontakt




Post je objavljen 20.02.2012. u 12:23 sati.