Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vidrinsmijeh

Marketing

JEDNA DRUKČIJA VRSTA LJUBAVI

Bila sam danas s mojim dječakom po gradu. I to je poseban izlazak, posebna vrsta Ljubavi, na Valentinovo. Skockala se ja, skockal se i on. Paperje od brčića nije dirao..nek malo rastu, kaže šeretski. Ima 15. Sav je važan. U busu na pristojnoj udaljenosti od mene. Neka, kužim ga. Najgore mi je znalo biti kad mi je mama u tim godinama pružala ruku na izlasku iz tramvaja...za propast u zemlju od srama:))) U busu neke tri curice. Gledaju ga i smijulje se, a on okreće očima. Gledam kakti kroz prozor, a zapravo škiljim ispod trepavica i smijuckam se u sebi. Curkama se sviđa...ajme kad je lijep:)))
Mislili smo ići u kino, al planira ići navečer van, mora se još bolje srediti:)) Otfuram ja njega lijepo u jedan krasan restoran. Zaželjeli se mi ćevapa, al i fine atmosfere, pa da spojimo u jedno. Romantična muzikica svira, za stolovima nisu falimtebože sami parovi, a on i ja sjedamo za krasno uređen stol. Dolazi konobar i donosi nam menu. Čitamo, pogledavamo se, pa opet čitamo..zbunjeni smo: neeeeema ćeeeeeevapaaaaaaaaa:((( Neeemaa!Prilazi nam striček konobar, a on i ja u isti glas: Zar nemate...ćevapeeee???
Konobar se obraća meni: Gospođo, zar ćevape na Valentinovo?
Hm khm...nakašljem se malo i svrnem pogled na popis jela...A ražnjiće imate?
Imamo gospođo.
Pa zarrrrr ražnjiće na Valentinovo????
Bila sam danas jako jako ponosna na svoga dječaka. Za zadnjih deset kuna kupio mi je kod neke prozeble staričice na Dolcu buketić kukurijeka...učinio je dvostruko dobro djelo:)))
I nije se sramio skoro nimalo....što s mamom provodi dio Valentinovog......

Jedno davno Valentinovo.......
Danas mi je s punih osamnaest bez srama dao pusu.....
Pitao me zezantski : e, mama, mama, di su ti ruže?
Čula sam se kako odgovaram: joj, hvala Bogu pa nisam zaljubljena........
Radije bih malo više voljela......i bez ruža.....može i gerber ili suncokret....
Radije bih zagrlila svakoga tko je na današnji dan sam......
Al posebno nekog.....
Tko je ovih dana riječima topio sav snijeg i led....



Post je objavljen 14.02.2012. u 21:28 sati.