Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylittledisease

Marketing

Loading .......

Ziva sam. belj Moje nepisanje je samo poslijedica ljenosti uzrokovane ovim odvratno hladnim vremenom vani.

Jos uvijek sam tu i citam vas, ovaj put necu tako lako otici s bloga, jer vjerujem da imam jako puno toga za podjeliti s vama, samo ovaj put bih voljela malo opreznije.

Sto se kilaze tice konacno sam sabrala misli i samokontrolu, te da se pohvalim, ide mi za sada geni-fucking-jalno: ujutro popijem Herbalife shake i hrpu tableta (1 multivitamin, 1 antidepresiv i 4 kompresiranih vlakana- sve osim antidepresiva je Herbalife), za rucak pojedem sto god zelim (npr. jucer je najbolje proslo jer sam pojela samo par stapica za rucak, a inace znam pojest bilo sto, salatu s krumpirom i slicno), te za veceru opet Herbalife shake i saka tableta.
Medutim znam da svi imaju lose misljenje o Herbalifeovim proizvodima, ali sto se tice stolice super su mi jer inace imam veliku nuzdu samo jednom tjedno, a sa ovim proizvodima redovito istjeram davole van svaki dan rofl

Danas se osjecam stvarno light, a i trbuh mi je full full manji, cak vidim da mi se opet pocinju nazirati kosti na kukovima, a to mi je znak da sam na dobrom putu. yes

Vagati se jos uvijek ne usudujem, a i nisam niti punih tjedan dana na ovom rezimu prehrane, pa cu radije sacekati da bude tocno tjedan dana pa se izvagati (naravno o brojci na vagi cu vas obavjestiti ovdje, pa cak i ako ne budem zadovoljna).

Ono cime se bavim u zadnje vrijeme je cekanje povratnih informacije na prijave za posao i citanje knjiga (moja strast), stoga naravno jos nisam u potpunosti zadovoljna, jer mi ipak fale dani kada cu raditi i imati svoj vlastiti financijski doprinos.

Sa dragom je (hvala bogu) sve u redu za sada i rjesavamo polako sve razmirice i iskreno se nadam da ce tako i ostati.

Ovaj vikend sam doma solo, pa se mogu konacno opustiti i raditi stvari koje me cine opustenom i sretnom, pa mi je eto plan za danas mali homemade wellness. Citav dan cu se tusirati, ocistiti misli, vjezbati jogu i citati knjigu, te provoditi vrijeme sa svojim predivnim zivotinjicama.

Zelim vam opustajuci vikend, takoder!!!!!! wave



Post je objavljen 04.02.2012. u 13:18 sati.