Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ticerica

Marketing

sa zakašnjenjem...

... vam javljam da sam, evo, rodila. ima tome skoro mjesec dana.
nisam vam javila ranije, što iz nekih objektivnih razloga (produljeni puni pansion u bolnici prvo, a onda je trebalo otkriti kako tipkati na ležećki, i to na "krivom" boku, ne onom na koji sam navikla... jer sjesti neću još duuuuuugo vremena na svoju cijenjenu pozadinu), a što iz apsolutne lijenosti.
uglavnom, imala sam porod iz snova - not! nije čak ni cijelih 12 sati trajao. i znate sve one ljepote kojima vas plaše kada pričaju hororce iz rađaone? klistir, gel, drip, ručno širenje, kateteri, "skakanje" po trbuhu, rezanje, šavovi...? eeee, jedino gel nisam probala. sve ostalo, ta sam! dakle, ni 12 sati, kompletno provedenih na stolu, na dripu. fenomenalno!
i znate kada kažu onu slavnu: "kada primiš bebu u ruke, sve zaboraviš"? - e, kuki! to mogu reći samo one koje su isprdnule dijete u manje od 6 sati i imaju šavić ili dva. ja nisam zaboravila niti jednu traumatičnu minutu od cca 660 provedenih na tom stolu! (samo za katalonu: imam ptsp iz rađaone, ozbiljno!) nitko mi nije tamo izvršio lobotomiju temporalnog režnja, a i da je, imam krasnu zbirku šavova koja me podsjeća na to svaki puta kada moram razmišljati na koju stranu ću ustati, ili kada pokušam leći na desni bok. da, kad su mi sina dali u ruke, znala sam zašto sam se napatila ko isus na križu, ali zaboraviti? pretraumatično za zaboravljanje!

trenutno imam svog skoro mjesec dana starog sina koji je, dao bog, pregrmio svoj drugi skok u razvoju i ponovno će početi spavati 3-4 sata, kao i prva 3 lijepa tjedna svoga života. imam i najgenijalnijeg muža na svijetu koji mi pomaže u svemu i koji je maksimalno uključen u sve što se tiče naše mrvice.
kada konačno budem izašla iz kuće (lagano izluđujem unutra) i budem smjela jesti normalnu hranu bez da mi dijete satima vrišti zbog šalice jogurta ili jedne jabuke, moći ću službeno reći da se osjećam super.
puno pozdrava, sin mi se budi, vrijeme je za ručak!

Post je objavljen 01.02.2012. u 13:16 sati.