Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnojaje

Marketing

Hej...bili smo ovih dana i na ulicama Zagreba...jeste nas vidjeli ?

Na veliko veselje svih prolaznika, Crno Jaje se ovih dana prošetalo ulicama Zagreba odlučno u svojoj namjeri da sasluša što više želja, klikni ovdje i pogledaj komentare i želje prolaznika :)

Svi koji su se zatekli u blizini Crnog Jaja imali su priliku upoznati se sa njim, povjeriti mu svoju želju, fotografirati se pa čak i dobiti poklon na licu mjesta.

Jer Crno Jaje je potpuno ozbiljno u svojim namjerama, a koliko god da se trudite ne možete ga razbiti, pojesti, niti mu slomiti volju.

A ono misli na sve vas, pa ukoliko niste imali sreće sresti ga na ulici ono je za vas dostupno i preko stranice www.crnojaje.hr gdje nestrpljivo očekuje sve vaše želje. A želite li se uvjeriti u njegove dobre namjere, upitati ga nešto ili mu samo zaželjeti dobar dan, očekuje vas na svojem Facebook profilu gdje za svakog novog prijatelja sprema iznenađenje.








I obavezno pratite naš Twitter profil jer i za sutra 25.01. spremamo mali poklon, uz podjelu nasših cool majica, tu je i preslatko skoro 40 cm. veliko čokoladno jaje iz Vinceka :)








Post je objavljen 20.01.2012. u 19:36 sati.