Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tnt17kvrarner

Marketing

Mislio sam da si ti izuzetak kako ono ide :D

Pod broj 1 da nebi mislili da slušam Magazin, jer nije baš tako ... o tome šta slušam jednom drugom prilikom :D Uglavnom, potaknut silnim komentarima, i još uvijek pod dojmom kako je ovo sve skupa superiška, dobio sam inspiration :) .... a sada , ta tara ta ta ta taaa ....

Post neki dan je očito bio uspješan, donekle, jer ako gledamo pojedinačno, recimo ono šta se odnosilo na karneval nije in tema, bar ne ovdje :) dok je ona tema o curama bila pogodak, e sad, ajmo to malo bolje objasnit, ... znači imam svoje frustracije, i to sam vam rekao, i vjerujem da svi imamo, ... ono šta sam rekao NE ODNOSI se na SVE cure nego na većinu, ona koja izlazi, koju ja vidim i tako dalje,... nadalje da vam nešto objasnim, tražit cure nije uopće jednostavno niti lagano, pogotovo kad imaš jednu osobinu koja se zove sramežljivost, a sa druge strane one cure koje izlaze van su uglavnom ovakve kakve sam opisao, ili ja bar samo takve vidim, želim reć da bi bilo bolje , ljepše da čim više ljudi izlaze van bez obzira na njihve strahove (objasnit ću) nego da se drže doma i nadaju se da će ti ljubav pasti u naručje sa neba .... OBIJAŠNJENJE: imam dvije tete koje su obije već u ili blizu 5. desetljeća njihovog života i jako jako im se vidi koliko žale šta su same , single ili ti bez obitelji ( muž, djeca...) , e sad, kad sam ja njih pitao kako to i zašto, jedna mi je rekla da nije volila izlazit jer ju je bilo strah i nije se ugodno osjećala vani u društvu, a nije htjela trpit iako ju je njezina mama tjerala da bude društvena ( zamislite to je bilo tamo u 70-tim godinama, a šta bi da je u sadašnjem vremenu ,21.stoljeće, pokupila se u sklonište ?! ) ... prema tome moj zaključak potrpi, i odi van jer će ti bit žao, nikad neznaš koga ćeš upoznat ( naravno ako nisi sramežljv :P ) , dok je moja druga teta imala jedno neznam , 3-5 dečkiju ali eto niti jedan joj nije bio dobar, odnosno bila je izuzetno izbirljiva i nezahvalna, pa eto sad isto moramo trpit njezine frustracije i zvocanja.... prema tome nemojte bit izbirljivi , to nije dobro ..... rekavši ovo , sad vam je možda malo jasnije da i ja osjećam pritisak ... pogotovo da hm, ajde da budem iskren ... ono jako jako dugo iz prethodnok posta znači NIKAD .... :/ , i vjerujte nije u meni problem, sigurno, 100% , apsolutno sam siguran, to je moj konačni odgovor, D: NIJE U MENI PROBLEM !!

Ah sad se osjećam bolje :P ono šta mi je još bilo na pameti nadam se da Hrvatice nisu nimalo slične Čehinjama, neću objašnjavat ... ali nekako simljam u to , i to nije baš najbolje, hm, gledam teme ( ono šta sa strane piše , dizajn, film, fitnes ) mislim svašta ali ja nekako uvijek osobno, ljubav/sex , zapravo je obrnuto, ali ja mislim da nebi trebalo bit, i tako dalje , i sad šta reći koju posluku porati .... da Faks e to je zanimlivo, ili ne baš ali nema veze , uglavnom kada dođeš na predavanje i imaš profesora ispred sebe onda očekuješ da će ti nešto zanimljivo ispričat a ne da ćeš nakon prvih 10 minuta utonut u san i probudit se nakon 30 min sanjanja i pitat se di si, isto tako ne očekueš da ćeš profesora morat ispravljat i svako toliko ti njemu govorit riješenja ne zato jer on ispituje tvoje znaje nego zato jer nezna riješit zadatak, i onda da bude stvar bolje to sve ti lijepo naplate onako kako treba ( mislim većina ne plaća ali ja da ) , i šta sad reć, naravno da je obrazovanje u banani , to se sa Marsa vidi, i naravno da nećemo nikamo tako dospjet.... tako je na mojem faksu , ali iskreno se nadam da je na drugima bolje ... šta se tiče srednjih škola, to neću da komentiram, moje je mišljenje je da rednju može svatko završit, naravno uz pravi odabir, i da mislim da gimnazije ne valjaju , svaka čast svima vama koji idete u njih i prolazite, ali ja bi rekao da je bolje imat ipak nešto završeno nego ništa, a sad svako po svome :)

Bilo bi to sve za večeras, dragi čitatelji, do sljedećek susreta , čitamo se ( kako su mi to lijepo objasnili) :D zz


Post je objavljen 12.01.2012. u 03:11 sati.