Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatski-desnicar

Marketing

Biblija o Židovima



"Nevolja i tjeskoba na svaku dušu čovječju koja čini zlo, na Židova najprije"
Poslanica Rimljanima 2,9

"Doista, vi ste, braćo, postali nasljedovatelji crkava Božjih koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi isto trpite od svojih suplemenika što i oni od Židova, koji su i Gospodina Isusa i proroke ubili, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i svim se ljudima protive"
Prva poslanica Solunjanima 2, 14-16

"Jer mnogi su nepokorni, praznorječni i zavodnici, ponajpače Židovi. Njima treba začepiti usta jer cijele domove prevraćaju naučavajući što ne bi smjeli, i to poradi prljava dobitka."
Poslanica Titu 1, 10-11

"Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao."
Druga poslanica Korinćanima 3,14

"Ako pak ti koji se Židovom nazivaš, koji mirno počivaš na Zakonu i dičiš se Bogom, koji poznaješ Volju i iz Zakona poučen razlučuješ što je bolje te si uvjeren da si vođa slijepih, svjetlo onih u tami, odgojitelj nerazumnih, učitelj nejačadi jer u Zakonu imaš oličenje znanja i istine; ti, dakle, koji drugoga učiš, sam sebe ne učiš! Ti koji propovijedaš da se ne krade, kradeš! Ti koji zabranjuješ preljub, preljub počinjaš! Ti komu su odvratni kumiri, pljačkaš hramove! Ti koji se Zakonom dičiš, kršenjem toga Zakona Boga obeščašćuješ! Doista, kako je pisano, ime se Božje zbog vas huli među narodima. Unatoč obrezanju Da, obrezanje koristi ako vršiš Zakon; ako pak kršiš Zakon, obrezanje tvoje postalo je neobrezanje. Ako dakle neobrezani opslužuje propise Zakona, neće li se njegovo neobrezanje smatrati obrezanjem? I onaj koji je podrijetlom neobrezanik, a ispunja Zakon, sudit će tebi koji si, uza sve slovo i obrezanje, prijestupnik Zakona. Ta nije Židov tko je Židov naizvana i nije obrezanje ono izvana,tijelu, nego pravi je Židov u nutrini i pravo je obrezanje u srcu, po duhu, ne po slovu. Pohvala mu nije od ljudi, nego od Boga. Unatoč obećanjima Božjim"
Poslanica Rimljanima 2, 17-29

"Vama je otac đavao i hoće vam se vršiti prohtjeve oca svoga. On bijaše čovjekoubojica od početka i ne stajaše u istini jer nema istine u njemu: kad govori laž, od svojega govori jer je lažac i otac laži."
Evanđelje po Ivanu 8, 44-45

"Bog otaca naših uskrisi Isusa kojega vi (Židovi) smakoste objesivši ga na drvo."
Djela apostolska 5, 30

"Evo, dovest ću neke iz sinagoge Sotonine - koji sebe zovu Židovi, a nisu (Aškenazi nisu židovskog porijekla, oni danas sačinjavaju 92 posto svjetskog Židovstva), nego lažu - evo, prisilit ću ih da dođu da ti se do nogu poklone te upoznaju da te ja ljubim."
Otkrivenje 3,9




Post je objavljen 02.01.2012. u 13:52 sati.