Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/benzedrine

Marketing

Što trenutno slušam vol.2

Eto, bliži se kraj godine, još samo nešto više od 24 sata i više neće biti 2011. Sve liste najboljih albuma i pjesama 2011. će otići u povijest, a ja znam da sam obeća napraviti nešto. Na kraju sam napravio samo listu top singlova oko koje bih se sad već dvoumio s obzirom da neke stvari više ne slušam. Evo top-liste albuma od ove godine koje jesam preslušao:

1. Mogwai – Earth Division EP
2. Brett Anderson – Black Rainbows
3. Coldplay - Mylo Xyloto
4. Bright Eyes - The People's Key
5. Peter Bjorn and John - Gimme Somme
6. M83 - Hurry Up, We're Dreaming
7. Peter Bjorn and John - Gimme Somme
8. The Strokes – Angles
9. Patrick Wolf - Lupercalia
10. Snow Patrol – Fallen Empires


Odlučio sam zamrznuti ovaj blog na neko vrijeme. Postoje moji profili i na last.fm-u i moja stranica na kojoj piše koje sam albume sam slušao itd. Jedino čega neće biti su receznije za koje sam shvatio da nemam vremena s jedne strane, a s druge strane, da bih recenzirao neki album moram ga dobro pročešljati, poslušati uzduž i poprijeko što mi se vrlo često ne da.

No, vratimo se na temu ovog posta. Ovih dana slušam alternativni rock 90-ih. Tako sam otkrio bend Catherine Wheel čiji sam album poslušao potaknut time što mi se svidjela pjesma Black Metallic. Zatim sam odlučio preslušati neke albume od The Verve i od Suede i od Manic Street Preachers. Znam, već sam i prije slušao britpop, ali konkretno studijske albume od ovih izvođača nisam, nego samo singlove, a u zadnje vrijeme, kao što se vidi po ovom blogu, volim preslušavati albume.


Post je objavljen 30.12.2011. u 21:34 sati.