Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LEVAK SE SVOJIM ŽRTVAMA "KESI" JER JE ZAŠTIĆEN "KAO LIČKI MEDVED"

BJELOVARE, BJELOVARE SOTONSKI GRADE - JAO SI GA TEBI U SUDNJEM DANU !?


BJELOVARSKA SUTKINJA ŽIVI SA MONSTRUMOM, TO JE DOKAZ DA SMO KAO GRAD I DRUŠTVO U MORALNOJ KOMI !



Korumpirano je pravosuđe, korumpirano je državno odvjetništvo i policija… Jeste li bjelovarčani i bjelovarćanke nešto prešutjeli?



U trgovačkom centru u bjelovarskoj Billi Miroslav Levak je 8. prosinca 2010., nasrnuo na policajca Miroslava Chludu, te iz čistog mira fizički ga napao. Nakon kraćeg vremena Levak je sa željeznim montiraćem za kotač sačekao vani Cludu i sa više udaraca po glavi nanesao mu teške tjelesne povrede. Miroslav Chluda je završio u bolnici sa sadamnest šavova na glavi.



Zanimljivo je da Miroslavu Levaku nije ovo prvi put da je nekoga napao sa palicom ili željeznom šipkom. Uglavnom svi događaji se prešućuju ili tumače drugačije… Iako je od napada na policajca Chludu prošlo više od godinu dana, tj. već ide i druga godina – Miroslav Levak se još nije našao pred sudom?

Ja osobno sa gnušenjem gledam na bjelovarsku korupciju u institucijama – koje sebe nazivaju država. Smatram da isto su i građani krivi – koji vrlo licemjerno i bolesno likuju…



Lice bjelovarske pravde je uvenulo. Mi smo postali jedna velika sramota od grada. Bjelovar je po svim pitanjima uništen: moralno, gospodarski,.., ljudski, itd. Jedna grupa ljudi odlučuje o svemu, a njihove odluke su kriminalne i nepravedne. To je sve živa sramota. Da oni mogu radiši što god hoće i za to ne snositi nikakvu odgovornost?



U Bjelovaru, 30.12.2011. godine



Vođa pokreta „Štit“

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr



Post je objavljen 30.12.2011. u 10:34 sati.