Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Dr. Drago Rubala je platio jamčevinu od 150.000 eura




HDZ je uništio zemlju, Zoran Milanović (SDP), im nudi ruku pomirenja?!


SRAMOTA OD DRŽAVNOG APARATA - LICE PRAVDE UMIRE


Liječnik osumnjičen za prijevare s invalidskim mirovinama Drago Rubala izašao je večeras iz istražnog zatvora, nakon što je uplatio 150.000 eura jamčevine za obranu sa slobode.

Oduzete su mu hrvatska i slovačka putovnica, jer ima dvojno državljanstvo. Ne smije napuštati prebivalište, odnosno Veliku Goricu i Zagreb, te se svaki drugi ponedjeljak mora javljati sucu istrage Zoranu Luburiću.

Rubala je 28. prosinca, iznio "opsežnu obranu nakon čega su se dogovorili oko jamstva".

Za Rubalu je jamstvo uplačeno jutros, u Remetincu u kojemu je bio od 8. listopada zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka, ponavljanja kaznenog djela te bijega.

Neslužbeno se doznaje da bi na slobodi na isti način uz jamčevinu uskoro mogli izaći i ostali osumnjičeni - liječnik Ivan Ostoić, njegova supruga Dubravka Margeta-Ostoić te administratorica Dragica Čvorig koja je navodno pomagala u prijevarama.

Njima je istražni zatvor određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

USKOK ih sumnjiči da su organizirali skupinu koja je od kraja prošle godine do početka listopada ove godine u Varaždinu i Zagrebu za svote od 2000 do 5000 eura "sređivala" invalidske mirovine.

Ukupno su u toj antikorupcijskoj istrazi osumnjičene 34 osobe, od kojih je osam, po tvrdnjama USKOK-a, činilo korumpiranu skupinu, a ostali su uglavnom građani koji su kupovali lažne invalidske mirovine.

U Bjelovaru, 29.12.2011.godine
(21,15 sati)

Vođa pokreta "ŠTIT"

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 29.12.2011. u 22:30 sati.