Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BILO JE SAMO PITANJE DANA - KADA ĆE DOKTOR RUBALO PASTI !?




Dr. Drago Rubala je plaćao mladiće, jer imao je homoseksualne sklonosti

Glavnog organizatora kriminalne grupe dr. Dragu Rubalu, tereti se – da je sa šestero liječnika i desetak zaposlenika HZMO-a, lažirali su mnoge invalidske mirovine. Za dr. Rubalu su radili svi: doktori, inženjeri, muzičari, novinari, zidari i stolari,.., oni pronalazili su kandidate. Glavni „Cappo“ dr. Rubela je zaradio milijune, jer godinama sa svojom ekipom su varali HZMO i primali mito. Tako državi Hrvatskoj oni nanesli su nesagledivu štetu; materijalnu i po pitanju moralnog ugleda. Dr. Rubalo je gotovo bio umješan u sve hrvatske županije.

Zato, ništa nije čudno da su i uhićeni doktori iz Bjelovara. Te u Zagrebu je uhićen Vinko Luetić Herman stručnjak povjerenstva za invalidnost HZMO-a, dok u Varaždinu je uhićen dr. Ivan Ostoić. Oni su primali kuverte s novcem. Dr. Rubala je davao mladićima za bludne radnje i usluge novac – i to do 1000 eura. Između ostaloga s njima je putovao u inozemstvo i provodio se. Kupovao im razne poklone i darove…

Možete li se zamisliti – kako dr. Rubala kao voditelj (raznih emisija) na radiju u Velikoj Gorici i na televiziji Z1, zabavlja mnoge građane svojim muzičkim specijaliziranjem za tradicionalnu glazbu. Diljem Hrvatske dr. Drago Rubela je imao brojne nekretnine: kuće, stanove, apartmane, zemljišta,itd. U Hrvatskoj je uhićeno 40-tak osoba, koji su surađivali sa doktorom Rubalom.

Optužen je i inženjer geotehnike Zoran Primorac i liječnica Dubravka Margeta, no i stolar Roman Slunjski… Sumnja se da je kriminalna organizacija od dr. Rubala funkcionirala čak 20-tak godina. Ne treba se zaboraviti da mozak svih akcija (namještanja invalidskih mirovina) je bio dr. Rubala, koji je bio i muzički kompozitor. Sramotno je, da su se prešućivale mnoge njegove pedofilske avanture… Poznati kompozitor je volio uzimati i tuđu djecu u naručje, to dokazuju i brojne fotografije.

Dana 30. studenog 2011., na Županijskom sudu i Zagrebu, započete su istražne radnje i suđenje – bjelovarskim ljećnicima za primanje mita.
Iz Bjelovara je svjedočilo devet svjedoka, koji su izravno teretili doktore – kazavši da su od njih tražili novac. To su bile razne svote od 2000 – 5000 eura. Lazar Grujić je dobio mirovinu i status invalida Domovinskog rata, to mu je „sredio“ dr. Rubala. Grujić je bio prvi na izbornoj listi – kao kandidat za hrvatski državni sabor od nositelja liste dr. Ljube Jurčića.

U Bjelovaru, 27.12.2011. godine
Vođa pokreta „Štit“

BRANKO STOJKOVIĆ

http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com



Post je objavljen 27.12.2011. u 12:07 sati.