Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumi

Marketing

Poziv na testiranje

Danas, 23.12.2011. oko 11h dobio sam poziv na mobitel.
Poljoprivredna komora. Još jedna institucija u koju sam se prijavio za radno mjesto, preko natječaja. Testiranje je 30.12.2011.!!!
Dakle, umalo na Staru godinu. Najprije sam odbio termin i onda je pravnica sa mnom razgovarala, i ponudila mi još par dana prije 30.12. Krasno.
Odgovorio sam joj da su već svi živi na putu, isplaniranom putu, i onda, skoro na Badnjak zovu za testiranje koje će biti na, skoro, Staru godinu.
Bio sam uzrujan i rekao im da mi je više dosta testiranja i intervjua u sred ljeta (Zavod za zaštitu prirode, kolovoz) ili u sred blagdana i da mi je jasno što sve vrlo vjerojatno stoji iza toga.
Onda su mi dali pravnicu, koja je lijepo odgovorila da može testiranje i iza Nove godine, ali da ću onda dobiti poseban test.
E, onda sam se zainatio i rekao da želim jednak test kao i svaki drugi kandidat i da ću doći na testiranje ako treba i na Božić.
Ne treba biti jako pametan za zaključiti zašto je test na skoro Staru godinu.
Dio kandidata je već negdje gdje nisu dostupni mobitelom, neki vuku čitavu obitelj na put i trebaju potrošiti 1000 kuna za doći na testiranje (kao ja iz Ploča). A oni sa više iskustva znaju da im vjerojatno neće biti dovoljno ni da riješe test najbolje, ako nisu već "odabrani". Ako je test u ovakvo vrijeme, sigurno postoji razlog. Pa čemu onda još i trošiti 1000 kuna, ako je ionako nemoguće dobiti taj posao, pitaju se iskusni. I onda se i ne ne pojave na testiranju. I tako to ide...Put se otvara odabranome...
A možda se ja i varam.mouthwash
Tko zna...pjeva

Post je objavljen 23.12.2011. u 11:18 sati.