Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Zbunjeni Juval

Message body


Juval je bio casnik u elitnijoj jedinici izraelske vojske. Kada se je ozenio razrijesio se je svih vojnih obveza i odlucio zapoceti karijeru kao zabavljac djece. Sav ustedjeni novac je ulozio u snimanje diska kojeg je prodavao kome je stigao. Snimke su dosle i na prava mjesta. Juvala su poceli pozivati da nastupa u zivo. Dobio je ime Juval "Hamebulbal" (Zbunjeni Juval) i isticao se posebnim promuklim glasom. Djeca su ga pocela obozavati. Culi su za njega i u inozemstvu, ali je on nastupao samo u Izraelu.

Jedan bogati otac je htio sinu prirediti iznenadjenje i za rodjendan mu dovesti Juvala u New York na privatnu zabavu. Iskoristio je poslovni boravak u Tel Avivu za sastanak s Juvalom i ponudio mu da s njim i o njegovom trosku putuje u SAD, tamo boravi sedam dana u najboljem hotelu, zabavi njegovog sina i drustvo na rodjendanskom veselju i vrati se kuci s cekom na 15.000 $. Juval je odgovorio da ne moze prihvatiti takvu ponudu sve dok u Izraelu ima i jedno djete koje ne moze platiti 3$ da vidi njegov nastup. Bogati Amerikanac je prihvatio obrazlozenje i otisao, a slijedeci boravak u Izraelu iskoristio je da pozove Juvala na veceru i uruci mu cek na 40.000$ govoreci da bi mu taj novac mogao pomoci da priusti zabavu i onima koji zive malo teze!

Veceras Juval nastupa u kibucu Gan Shmuel, a pricu mi je ispricala upravnica dvorane. Prvi dio price je tocan, a drugi, ako i nije lijepo ga je cuti.





Post je objavljen 19.12.2011. u 21:01 sati.