Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Bjelovarski su novinari pederi i prostitutke







Bjelovarski su novinari pederi i prostitutkestitutke


UVREDA - Branka Stojkovića, predsjednika udruge "ŠTIT", piše u svome letku:

BJELOVAR- "Zamjenica glavnog urednika lokalnog tjrdnika bivša je prostitutka, urednik bjelovarskog studija HRT-a je kurtizan i lažnjak" - piše u svom posljednem letku predsjednik "ŠTIT-a" Branko Stojković.

Lista uvreda time nije ni okončana jer je dopisnika Večernjeg lista Željka Rukavinu - samo zato što je odbio pročitati njegove umotvorine, na ulici nazvao - pederom.

Piše Stojković još o koječemu, čime već godinama terorizira Bjelovarčane uglavnom izmišljenim aferama, prokazivanjima i istjerivanjem pravde.

Novinare često proglašava političkim plaćenicima, a kada provjere njegove "istine" obično je riječ o tlapanjima kojima se služi kako bi svojim pamfletićima uveseljavao ponajprije samoga sebe.

No, najzačudnije je to što je "ŠTIT" dobio prostor u središtu grada koji netko plaća, a da još uvijek nije jasno čime se bavi, i što je ta udruga napravila za svog višegodišnjeg postojanja.

Istina, Stojković se voli hvaliti kako neke bjelovarske političare drži "u šaci", ali mu to nije pošlo za rukom s novinarima koje zato voli prozivati onako kako jedino zna - vulgarno i ispod svake civilizirane razine.

Čedomir Rosić

Večernji list, srijeda, 9.5.2007. str. 26
(Bjelovarsko-bilogorska županija)




Post je objavljen 19.12.2011. u 17:38 sati.