Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JESU LI SANADER I GLAVAŠ RADILI ZA INTERESE HRVATSKOG NARODA?





BORIŠ SE ZA ZEMLJU, KRVARIŠ - A ONA TE VOLJENA DOMOVINA POSLIJE ODBACUJE !?

PROSUDITE SAMI DA LI BRANIMIR GLAVAŠ GOVORI LAŽI ILI ISTINU?!¨

Branimir Glavaš u svom obraćanju javnosti 11. listopada 2007., kazao je Slavoncima i Baranjcima; „Ivi Sanaderu sam omogućio da izbornom prijevarom dođe na vlast, i da postane moj krvnik. To je moj grijeh! Zbog njega se duboko kajem i ispričavam svim hrvatskim građanima, kojima je Sanaderova vlast učinila nažao, a posebno hrvatskim generalima izručenim u Haagu, i onima zatvorenicima u hrvatskom kaznionicama“.

To je bila jedna od priča Branimira Glavaša. Idemo (sad) na drugu priču od Glavaša.

Dana, 25. travnja 2011., televizija Slavonije i Baranje (STV) posjetila je Branimira Glavaša u KPZ-ZT Zenica, taj posjet im je omogućio direktor kaznionice Nihad Spahić. U 28-minutnom intervyu i razgovoru sa Branimirom Glavašom, a između ostaloga on je kazao: „Često razmišljam o prošlosti i vračam se 20-30 godina unazad, i onome što sam proživio. Pokušavam sam sebi odgovoriti – jesam li negdje pogriješio? I da li bi nešto mijenjao? Naročito mislim na one ratne godine od 90-tih pa nadalje. Duboko, duboko sam siguran da nisam nigdje pogriješio, da bi na isti način radio i djelovao u istim okolnostima. Ne žalim ni za jednim trenutkom svoje prošlosti,.., svoje poteze smatram ispravnim“.

E, pa narode (onda) analizirajte ova dva Glavašova govora, koji su zabilježeni video-kamerom iz njegovih usta. Da ne bi bilo zabune – da on to nije kazao.

Kakvi su nam bili stupovi Hrvatske domovine zaključite i vi (to) sami. Branimir Glavaš je priznao da je krivotvorio izbore, koji su doveli do svega ovog što imamo, do kriminalnog zla u Hrvatskoj. Po tom pitanju već Glavaš bi trebao biti u zatvoru sa Ivom Sanaderom, kojega su ovih dana pustili na slobodu… U ovim njihovim obračunima ispašta samo narod.

Branimir Glavaš se „isprdava“ kako Sanaderove sluge i sljedbenici su samo našli drugog gospodara. No, narod nema onaj drugi dio priče, iako Glavaš tvrdi da je osuđen u montiranom procesu. Zašto sad ne progovori o svemu? On kaže da: Ako su lažno sudili i sina Božjeg, što onda ne bi sudili i njega.? Ništa konkretno Branimir Glavaš ne navodi u svom intervyu..

U Bjelovaru, 18.12.2011. godine

VOĐA POKRETA ŠTIT

B r a n k o S t o j k o v i ć
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/184-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com




Post je objavljen 19.12.2011. u 01:36 sati.