Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

David Icke: Srbi i CIA stoje iza novog vala prosvjednika



OCCUPY WALL STREET i OCCUPY TOGETHER MOVEMENT uradak je srpske organizacije koja od NATO bombardiranja surađuje s C.A.N.V.A.S.-om (CENTER FOR APPLIED NONVIOLENT ACTION AND STRATEGIES), te na terenu djeluje sa svojom vanjskom inačicom poznatom pod imenom OTPOR! Ukoliko pristanete na prosvjede potpomognute od Ivana Marovića i njegovih kolega zapravo radite za instrumente američke vlade, navodi David Icke u najnovijem newsletteru.



Sada je puno logičnije kako je nakon velike mainstream medijske blokade odjednom reportaže počeo praviti Guardian, s lica mjesta se javljati ekipa ABC-a ili je pak George Soros podržao prosvjednike...

Inače, priča iza organizacije Otpor je sljedeća: 1998. par beogradskih studenata je bilo nesretno režimom Slobe Miloševića i odlučili su svrgnuti Vladu. Ivan Marović je postao vođa te minijaturne tvorevine koju je nazvao Otpor, te je osmislio strategiju, počeo skupljati prosvjednike, a kako je bio pionir u tome, svi zapadni mediji su stali iza te tvorevine kao "genijalne i revolucionarne". Bombardiranje Srbije bio im je dodatni vjetar u leđa, a nakon srpskog ustanka protiv režima pojedini mediji otkrivaju i hvale bostonski priručnik "Od diktature do demokracije" kao uzor kojeg je Marović koristio pri svemu. Postalo je jasno da je harvardski profesor Gene Sharp i "think-tank" (trust mozgova) iz Bostona zapravo pravi pokretač srpske revolucije.

Nakon tog velikog uspjeha Marović postaje lažni "Che" i sve mu daje pokriće za osnivanje već navedenog CANVAS-a (Centar za primijenjeno nenasilno djelovanje i strategije". Glavne odlike ove organizacije su smišljanje, strategija i proračuni svjetskih revolucija za novac. Dakle, praktički je to organizacija koja se profesionalno bavi organizacijom štrajkova, revolucija i oporbenih borbi na plaćenički način.

Takve situacije su i ranije viđene. Gotovo identičan princip je već uočen tijekom čehoslovačke revolucije koju je obilato potpomagala CIA. CANVAS je svoj rad danas potvrdio i video igrom u kojoj poučava mlade naraštaje na sve tipove otpora zvanu "Moć ljudi". Igra je prodana u desecima tisuća primjeraka diljem svijeta, a Marović je zagonetno naveo da igru financiraju originalni financijeri cjelokupnog projekta.



Marović je tako postao frontmen CIA-inih interesa poput Juliana Assangea. Najnoviji val prosvjeda na Wall Streetu popularno nazvan OCCUPY WALL STREET i OCCUPY TOGETHER najnovija je akvizicija CANVAS-a s nepoznatim čovjekom koji stoji iza isplate.

Naravno, MORA SE istaknuti da NISU svi prosvjednici manipulirani, nego isključivo ovotjedni i prošlotjedni dio koji se priključio organizaciji. CANVAS stoji i iza dijela grčkih prosvjednika koji su ih unajmili radi poboljšavanja daljnje taktike. Pravi financijeri CANVAS-a su tako gotovo sigurno Vijeće za strane odnose, Carnegie grupacija i Einstein Institut, sve odreda iluminatske marionetske organizacije i think-tank grupe. Poruka je dakle, veliki oprez prilikom odlaska među bilo koje prosvjednike, jer iza prosvjeda gotovo uvijek stoji netko, odnosno, nešto...


Source: 4dportal

Post je objavljen 17.12.2011. u 11:08 sati.