Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Izvanzemaljci su taoci privatnih vojski?



Najezda NLO-a manifestira se u zadnjih nekoliko godina diljem cijeloga svijeta, a prema nekim procjenama posebno je očita u istočnoj Europi.

Tamo su NLO-i dio svakodnevice, a tome svjedoče i snimke na kojima su zabilježeni tajanstveni objekti. Jedna od snimaka nedavno je nastala i u Ukrajini, a na njoj je zabilježena zanimljiva pojava na noćnom nebu.

Za sada neidentificiranom objektu na snimci se ne vidi trup već samo svjetla kojima se ističe na noćnom nebu. Iako je snimka nastala 19. rujna, objavljena je tek nedavno, a prve spekulacije su, očekivano, da se radi o izvanzemaljskoj letjelici.

Ipak, sve je više onih koji za sve veći broj NLO-a okrivljuju vojne eksperimente. Takvi su mišljenja da bi nam se izvanzemaljci već obznanili da su na Zemlji jer nemaju što skrivati, a mi ih ionako svakodnevno viđamo.

No, za razliku od izvanzemaljaca, koje bi javnost dočekala raširenih ruku, vojska bi mogla eksperimentirati sa stvarima koje mora skrivati od javnosti.

Još je mračnija teorija da je izvanzemaljska tehnologija talac u rukama nacionalnih, a možda i privatnih vojski, te da su NLO-i rezultati eksperimenata s izvanzemaljskom tehnologijom.

Prema toj teoriji, korporacije, sa svojim privatnim vojskama, vode svojevrsni hladni rat u kojem eksperimentiraju s tajanstvenim tehnologijama i oružjima kako bi si osigurale konkurentnost na tržištu

Ne želimo ulaziti u to koliko su takve teorije suvisle, no zato vam prenosimo snimku mističnog objekta iznad Ukrajine:



Izvor: hot.hr




Post je objavljen 17.12.2011. u 11:00 sati.