Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

"BOSNA i HRVATSKA zemlja zemlji govori ajde daj se probudi"!

Photobucket

Stovani prijatelji i simpatizeri pravaske misli i opceg hrvatskg i bosanskg nacionalnog opstanka,

predavanje o bosnjackom identitetu u prostorijama islamskog centra u Zagrebu u svibnju ove godine,

pokazalo i dokazalo je zle namjere vladajucih garnitura u dragim nam zemljama Hrvatskoj i BiH.

Udruzeni multi-kulturni ideolozi i euro-unijofili godinama nesvijesno ali cini mi se sve vise svijesno manipuliraju javnost u Hrvatskoj i BiH,

zagovaranjem ulaska RH i RBiH u tu bezboznu drzavu u kojim zemljama clanicama te drzave vec danas vlada visoki stupanj amoralnosti dekadencije, anti-nacionalni mazohizam, i korupcija.

Vladajuci slojevi (manipulatori i demagozi) se koriste vrlo lukavom metodom proglasavajuci gotovo sve vrste manifestacija sluzbeno "apolitickim" skupovima to rade i u zapadnim zemljama Europe.

Da bih s toga neprestano poceli govoriti ili o potrebi i bezalternativnosti ulaska svoje vlastite drzave u EU ( u hrvatskom i bosanskom slucaju), ili o hvalospjevima same EU u zemljama clanicama.

Kada bih se istom metodom posluzio bilo koji nacionalni progresivan i svijestan pojedinac ili stranka desnog politickog spektruma, odmah bih se u medijima to prozvalo skandalom i indoktrinacijom gradjana.

Cak bih se dotle islo da se odredjenog pojedinca, stranku ili grupaciju tereti za nametanje javnog mijenja, i sprijecavanje vlastite prosudbe gradjana. To su upravo istiniti politicko-socijalni standardi unutar EU-a.

Jeli je islamska zajednica u Hrvatskoj i BiH stvarno toliko naivna da vjeruje da ce ulazak BiH u EU, se odnositi pozitivno po islam i muslimaske vjernike?! Isto vrijedi i za Crkvu u Hrvata na podrucju Hrvatske i BiH

te za sve ostale vjerske zajednice pocevsi od Srpske pravoslavne crkve i raznih krscankih crkvi kao primjerice baptisticke, protestanske, itd..

Pod laznom krinkom tolerancije i suzivota bili su nadahnuti i govori predsjednika RH Ive Josipovica i clana predsjednistva BiH Bakira Izetbegovica govoreci o boljem polozaju nasih dviju drzava RH i RBiH u svim segmentima unutar EU-a.

Umjesto ocuvanja Hrvatske i BiH tzv. politicke elite iz tih dviju zemalja svojim drzavama nude propast umjesto opstanka i prosperiteta. Sve to podsjeca na politicku retoriku iz vremena SFRJ pod krinkom "bratstva i jedinstva" te "ravnopravnih naroda unutar Jugoslavije".

Danas svi znamo kako se ta "ravnopravnost" svodila u praksi, i kako je sva ta ideoloska filozofija drzave zavrsila. U SFRJ su profiteri bili vecinom srpski komunisti, no danas su to globalne korporacije bez etnickog ili vjerskog predznaka.

Najveca tragedija jest da istinske nacionalne i patriotske struje u Hrvatskoj i BiH gotovo sute o tom i slicnim dogadjajima. Umjesto da se konacno nakon strasnog, tragicnog ali i nametnutog bratoubilackog sukoba u srednjoj Bosni izmedju Hrvata i Bosnjaka,

patriotske i nacionalne snage sloze, nadju obostrani kompromis ili dugorocno rijesenje upravo te snage ili malo rade (gotovo nista) ili cak produbljuju jaz i mrznju izmedju povijesno i kulturno dokazane brace Hrvata i Bosnjaka.

U teskom vremenu opce globalizacije u kojem se svi mi skupa nalazimo se pokazalo da je potreban visenacionalni i visekonfesionalni sabor stranaka, organizacija i pojedinaca u globalnom smislu. Koje imaju antiglobalisticka, nacionalna i teokratska (moralna) nacela i stajalista.

Kao protutezu globalistickim snagama, Hrvatska i BiH bih mogle biti pionirske zemlje takvih teznji i ciljeva ocuvanja opcih nacionalnih identiteta i osjecaja poboznosti.

David Dado Jambrak, 14.12.2011.

BOG i HRVATI, ALLAH i BOSNJACI!!!

Post je objavljen 16.12.2011. u 18:26 sati.