Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ALEKSANDAR STOJKOVIĆ IZ BJELOVARA U ZAKUCAVANJU "FLYERI" OSVOJIO JE PRVO MJESTO

ALEKSANDAR STOJKOVIĆ IZ BJELOVARA U ZAKUCAVANJU "FLYERI" OSVOJIO JE PRVO MJESTO


Streetball chalenge - bjelovarac 2009. godine

Bjelovarac, 10. lipnja 2009., str. 23 SPORT

Bjelovar je u subotu bio domaćin 7. Prvenstva Grada u uličnoj košarci, koja je ove godine okupila rekordan broj od 35 ekipa živopisnih imkene, iz svih krajeva Hrvatske; Splita, Sinja, Osijeka, Zadra, Rijeke, Zagreba, Vrbovca, Korivnice, Čakovca, Varaždina, Virovitice, i Bjelovara... Svoje košarkaško umiječe "Stritboleri" su pokazali na starom Partizanovom igralištu, a snage su odmjerili u četiri kategorije: školarci - 8 ekipa, te kadeti, juniori i seniori s po 9 ekipa. U konkurenciji školaraca prvo mjesto pripalo je ekipi "Jelenje" - Dražice Gorski kotar, koja je u finale s (15;3) bila bolja od "Spuštenog stopala" iz Virovitice, dok je treće mjesto u bjelovarskom sudaru "Crnih vragova" i "Dream tima", pripalo "Vragovima" rezultatom (15;10). Pobjednik u kadetskoj konkurenciji, ekipa je "Bratz" iz Koprivnice, nakon što su u finalu nadigrali "Žmigavac" iz Virovitice (15;7). I u ovoj konkurenciji s susretu za treće mjesto snage su odmjerile dvije bjelovarske momčadi, "4 za 5" i "Celtics", a slavili su prvi (15;12).

Završni mečevi u konkurenciji juniora, ponudili su dupli bjelovarski dvoboj. Najprije je u finalnom meću ekipa "Žali se mami" u sastavu; Dine-pas Kolovrat, Zvonimir Ferenčak, Tomislav Taras i Goran Antolić, slavili protiv "Flyera" (15;7), a u susretu za treće mjesto "Šatori" su s (15;11) bili bolji od "Kiselog krastavca". Prema očekivanju najjača konkurencija bila je u seniorskoj kategoriji, jer su se na betonu našla i neka renomirana prvoligaška imena, a na kraju je naslov pobjednika pripao Osiječkoj ekipi "Usisavači" koji su u finalu svladali "Ekipu očevid" iz Čakovca (21;17).

Pobjednik u protekla dva izdanja, "GVM" iz Zagreba, pobjedom protiv ekipe "Veliki blek" iz Zadra u konačnici je osvojio treće mjesto. Ta MVP najboljeg igrača, proglašen je danijel Katavić, član pobjedničke momčadi"Usisavača", dok su dvije prestižne titule pobjednika u zakucavabnju i pogađanju trice , pripala dva bjelovarska igrača; ALEKSANDAR STOJKOVIĆ, zakucavanje (Flyeri) i Deni Kakša, trica. Osim mnogobrojnih posjetitelja, ovogodišnjim Izdanjem Prvenstva, više nego zadovoljan bio je i jedan od organizatora Ivan Šiprak - Najprije se moram zahvaliti Gradu i našem Gradonačelniku, kao i Pevec Grupi, koji su nam bili velika potpora i pomoć u organizaciji, naravno tu su i mnogobrojni sponzori, koji su osigurali da sudionici cijeli dan imaju besplatnu hranu i osvježavajuće napitke, a navečer smo na video zidu zajednički pratili dvoboj Hrvatske i Ukrajne. Što se tiće prikazane košarke, po reakcijama gledatelja bilo je vidljivo da su zadovoljni, stoga več dada mogu prijaviti da će se turnir održati i slijedeće godine, jer po ovolikomj odazivu ekiopa vidi se da uloženi trud protekloh godina nije bio uzaludan, postali smo prepoznatljivi na Hrvatskoj "Streetball sceni". (bc)



Post je objavljen 13.12.2011. u 13:57 sati.