Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elconstido

Marketing

Novosti novovremenih noviteta...


...ili koračanje u skladu s vremenom.

Vremenom koje nas okružuje.

Bez političkih konotacija, molim lijepo. Tome služe centri za politološka istraživnja, a naš blog to nije. Eventualno ako se odlučimo na osnivanje političke stranke (NES - Nezavisna elkonstidovska stranka) kako bi pomrsili račune jačim ''igračima'' u bespućima domaće političke scene, onda ćemo posvetiti blog politici.

Sport? To ostavljamo cijenjenim sportskim novinarima i kolumnistima dnevnih i tjednih tiskovina. Sušec, Vela, Blažičko, Židak i ostali su daleko meritorniji od nas za pitanja sportske tematike.

Kultura je zanimljivo područje, ali neka se zasad time bave ''Pola ure kulture'', ''Kratki susreti'', radio-drame i emisije sličnog karaktera.

Gastronomija, film, paranormalne pojave, telekomunikacije, gospodarstvo i znanost - eventualno na marginama nekih od postova, kao što su već pronalazili svoje mjesto.

Dizajn može donekle proći, jer je blog doživio manje korekcije i sitan dašak unapređenja u svom vizualnom identitetu. Redovitiji posjetitelji će osjetiti male, suptilne promjene u svrhu poboljšanja bloga kao takvog. Osim toga, i prostor za linkovlje je sadržajno nešto informativniji.

Glazba? Definitivno naše područje djelovanja, naš mali komadić Svemira. E, sad, kako ne bi ovaj post zalutao u polja prekomjernih filozofsko-refleksivno-ekspresionističkih ogleda na temu glazbene umjetnosti i njenih implikacija na svakodnevni život, skratit ću post tako da postane svrsishodan i jasan.

A to znači kako Vas ovim putem želimo obavijestiti o našim aktivnostima u zadnjem nam mjesecu tekuće godine.

Dakle, datumi.

16. prosinca se vraćamo u najveći brod na svijetu, Slavonski Brod. Drage nam Brođanke i Brođani, u petak navratite do ''AlfaCluba'' na druženje uz našu glazbenu kulisu.

Jednako tako i 23. prosinca: opet Brod i opet ''AlfaClub''. Polako se udomaćujemo i privatiziramo prostor.

A svi koji žele s nama podijeliti uzbuđenje ispraćaja Stare i ulaska u Novu 2012. godinu neka se na Silvestrovo nađu na Trgu kralja Tomislava u Kutini. Uz nas će u programu dočeka sudjelovati i Tom Cue, glazbenik iz Kutine koji se bavi elektronskom glazbom. Dakle, kombinacija high-tech elektronskih beatova, sampleova i loopova s našim uobičajenim organskim akustično-električnim elementima glazbenog stvaralaštva.

Do čitanja, slušanja ili viđenja-pozdrav!


Post je objavljen 13.12.2011. u 10:57 sati.