Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/retinopatija-pigmentoza

Marketing

Medicinska tehnologija "Alloplant"

Prijevod s linka: http://www.alloplant.ru/index2_eng.php?page=0&pagel2=0

Draga gospodo!

Želio bih Vam privući pažnju na radikalno novu rusku medicinsku tehnologiju koju smo nazvali "Alloplant".

Ovaj lijek je bio u razvoju gotovo 30 godina u istraživačkim laboratorijima ruskog Centra za Očnu i Plastičnu Kirurgiju. Znanstveni princip rada je da smo prvi u svijetu koji su uspjeli regenerirati ljudska tkiva, ili figurativno govoreći – uzgojiti nova ljudska tkiva. To je omogućio izum Alloplant biomaterijala koji se izrađuje od propadajućih stanica pomoću kompleksne tehnologije. Ako tkivo presadite s jednog čovjeka na drugog, biti će često odbijeno. Što se Alloplanta tiče, tkivo nije nikad odbijeno i to je činjenica koju je potvrdilo više od milijun operacija. Štoviše, kada Alloplant ubacite u ljudski organizam, on stimulira regeneraciju stanica tkiva tijela koje ga je primilo.

Razne vrste Alloplanta stimuliraju rast krvnih žila, limfnih žila, kosti, bjeloočnice oka, rožnice itd. Osamdeset tri vrste Alloplanta se izrađuju u ruskom Centru za Očnu i Plastičnu Kirurgiju. Dvjesto pedeset klinika u Rusiji koriste Alloplant već mnogo godina. Glavna zanimljivost Alloplanta je privlačenje matičnih stanica koje se, u velikim brojevima, skupljaju oko Alloplanta i pretvaraju ga u druge stanice koje dovode do regeneracije ljudskog tkiva.

Korištenje Alloplant tehnologije omogućilo je liječenje bolesti za koje se prije smatralo da su neizlječive, poput: Retinis Pigmentose, dijabetičke retinopatije, gubitka vida prilikom starenja, atrofije očnog živca, glaukoma, progresivne miopije, retinopatije prematurorum i mnogih drugih.

Zaključno mogu reći da je rezultat Alloplant tehnologije nova vrsta kirurgije – regenerativna kirurgija koja može pomoći u slučajevima kad su potencijali tradicionalne kirurgije iscrpljeni.

Glavni direktor, ruskog Centra za Očnu i Plastičnu Kirurgiju,
Izumitelj Alloplanta, profesor Ernst Muldashev


Zahvaljujem se na stručnom prijevodu prijatelju Z. P.


Post je objavljen 12.12.2011. u 21:12 sati.