Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/slavica-rojc

Marketing

Na klapske pjesme pjevale tisuće u zagrebačkoj Areni

Tomislav Bralić i klapa Intrade napunili najveću sportsku arenu u HrvatskojFoto: Klapa na pozornici

Tko kaže da Hrvati slušaju samo turbofolk? Sinoć je tri sata klapa Intrade pjevala svoje stare, ali i najnovije pjesme zajedno sa svojom publikom. Prepuna Arena iskazala se u poznavanju njihovih pjesama- od pjesme "Croatio iz duše te ljubim", preko "Ne damo te pismo naša", do "Zore bile".

Scenografiju je činio prikaz malog dalmatinskog trga, koja je uz klapsku pjesmu donijela duh Dalmacije u glavni grad. Razdragana publika čas se veselila uz vesele stihove, čas padala u sjetu uz one nostalgične i tužnije.
Kao gosti klape nastupili su i Zorica Kondža, Nina Badrić, Tony Cetinski i Oliver Dragojević.Foto: Nastup Olivera Dragojevića

"Volim slušati klape, a najviše ni se svidjelo kada je pjevala Nina Badrić, a u Areni su ugasili sva svjetla. Publika je tada upalila svjetla mobitela i upaljača,a to je uz pjesmu bio pravi doživljaj!"- rekla je gospođa Karmen iz Zagreba.Foto: Nina Badrić, gošća koncerta

Zadarska klapa „Intrade“ djeluje još od 1985. godine. Danas je jedna od najpopularnijih klapskih skupina u Hrvatskoj. Osim klapskih pjesama, na njihovom se repertoaru nalaze i brojne dalmatinske šansone.Video: Tony Cetinski i Oliver Dragojević "Morski vuk"Post je objavljen 09.12.2011. u 17:49 sati.