Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumi

Marketing

TOMATO 3.dio: Dobiven rat protiv Tomato-a



Za one koji nisu u toku, Tomato nam je namjeravao pokrasti novac sa računa, i mi nismo ostali skrštenih ruku (u prethodnim postovima Tomato 1. i 2. dio). Dakle mi smo s njima pravno zaratili i situacija se okrenula u našu korist (i svih korisnika Tomatoa).

Jučer su poslali SMS:
Od 30.11. važe uvjeti korištenja na tuđi račun, uz neograničen rok korištenja bonusa na pozive i SMS u RH i međunarodne brojeve. Info na....

Dakle u prijašnjim postovima mogli ste vidjeti koji je problem bio i kako smo reagirali. Čak sam im dao do znanja što sve namjeravam postupiti, korak po korak ako ne popuste. Svi koraci su bili pravni.
I na kraju su promijenili točku 12: (Izvor: Tomato, otići na: Uvjeti korištenja tarife "Na tuđi račun")

Stara točka 12:
12. Uvjeti za prebacivanje prikupljenog Bonusa na Bonus račun je nadoplata glavnog računa bilo kojim bonom. Nakon nadoplate glavnog računa bonom, Bonus se prebacuje na Bonus račun, čime postaje dostupan za korištenje. U trenutku prebacivanja Bonusa na Bonus račun, korisnik će biti obaviješten SMS porukom. Stanje Bonus računa korisnik može provjetiti utipkavanjem kombinacije na mobilnom telefonu:*108*01#. Pri pozivanju i slanju poruka, iznos na Bonus računu ima prioritet u trošenju, što znači da se prvo troši iznos na Bonus računu, a nakon njega iznos na glavnom računu, pritom uzimajući u onzir ograničenja navedena u članku 9 ovih Uvjeta.
Maksimalam iznos Bonusa na Bonus računu u jednom trenutku iznosi 200 kn. Prilikom prebacivanja Bonusa na Bonus račun korisniku će se na Bonus račun dodijeliti iznos Bonusa na način da je maksimalni iznos na Bonus računu jednak 200 kn. Ukoliko korisnik ima prikupljen iznos Bonus računa veći od tog iznosa u trenutku prebacivanja na Bonus račun korisniku se na Bonus račun prenosi samo iznos do dosezanja meksimuma od 200 kn na Bonus računu, dok iznos iznad toga korisnik neće dobiti na Bonus račun i trajno ga gubi.
Primjena limita od 200 kn stupa na snagu 22.12.2011. godine i na taj dan će se korisnicima koji na Bonus računu imaju iznos veći od 200 kuna biti će promijenjeno stanje na 200 kn.


Nova točka 12:
12. Uvjet za prebacivanje prikupljenog Bonusa na Bonus račun je nadoplata glavnog računa bilo kojim bonom. Nakon nadoplate glavnog računa bonom, Bonus se prebacuje na Bonus račun, čime postaje dostupan za korištenje. U trenutku prebacivanja Bonusa na Bonus račun, korisnik će biti obaviješten SMS porukom. Stanje Bonus računa korisnik može provjeriti utipkavanjem kombinacije na mobilnom telefonu: *108*01# . Pri pozivanju i slanju poruka, iznos na Bonus računu ima prioritet u trošenju, što znači da se prvo troši iznos na Bonus računu, a nakon njega iznos na glavnom računu, pritom uzimajući u obzir ograničenja navedena u članku 9. ovih Uvjeta.


Kao što vidite, čitav crveni, sporni dio iz starih Uvjeta, u novim Uvjetima je izostavljen! Nema oduzimanja novca s računa! party



Post je objavljen 02.12.2011. u 10:41 sati.