Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KOMUNISTIČKI ZLOČINI SE I DALJE SKRIVAJU !





BOLJKOVAC I NOBILO ŽELE NAM PRODATI

JEFTINE KOMUNISTIČKE BAJKE!




Krivac za likvidaciju 21 civila u svibnju 1945., na području Dugu Rese je drug Mićo, a ne Josip Boljkovac, tvrdi to Boljkovćev odvjetnik Anto Nobilo. Naveo je da je dokumentacija o tom događaju dostupna svima, pa i policiji. Ustavni sud je u utorak 29. studenog 2011., na 20 stranica obrazložio poništenje odluke Županijskog suda u Zagrebu o pritvoru i provođenju istrage protiv Boljkovca.



Njegova su prava povrijeđena primjenom pogrešnog Zakona, odnosno djelovanjem pogrešnog pravosudnog tijela. Stajalište je Ustavnog suda da istragu nije smio voditi Županijski sud, već Državno odvjetništvo. Ako je došlo do zabune po kojoj je Josip Boljkovac priveden, zbog starog Kaznenog zakona, a ne novoga, očito je da priča od Boljkovca i Nobila ne stoji.



Smiješno je kada oni nam žele prodati neke trikove. Još i danas postoje stari ljudi koji svjedoče da glavni počinitelj komunističkih (tih) zločina je upravo Boljkovac. Na kraju izmišljen je neki „drug Mićo“, s kojim Nobilo sad špekulira. Nobilo misli da narod je glup, pa da može nasjedati na laži, koje godinama slušamo...



Kad je Nobilo tako sposoban da samo u 7 dana pročita mnoge knjige i prouči arhivsku povijesnu dokumentaciju, što onda radi cijeli istražni sustav DORH-a, policija i druge službe u državi. Nobilo je „supermen“ od čovjeka. U sve bi još to povjerovali, da Anto Nobilo nije u bivšem sustavu bio komunistički povjerenik. Gdje ima većih lažova, nego što su bili komunisti. I dalje njihovi potomci vladaju Hrvatskom.



Zna se, da za sve loše i sad u Hrvatskoj su krivi (bivši) komunisti. Oni još uvijek imaju preveliku ulogu u našoj zemlji. Ako se narod želi ujutro probuditi drugačije, trebamo ukloniti, sve što podsjeća na komunizam. Po Nobilu Boljkovac je bio mali činovnik policije u Karlovcu, a „drug Mićo“ je bio član CKH, i on je kriv. Konspirativno ime za sad nema ime i prezime, ili „drug Mićo“ je možda već umro.





U Bjelovaru, 01. 12. 2011.



Vođa pokreta „Štit“:


Branko Stojković

Mob: 095/814-82-90

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com

stojkovic1958@net.hr

http://crostojkovic1958.blog.hr



Post je objavljen 01.12.2011. u 16:00 sati.