Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmajaa

Marketing

..visok datum a skupe pločice..

e da, nece, nece pa stane.. ili korak naprijed a natrag dva.. tako i mi nekako.. ali se ne damo! racunali smo na troskove, ali ovakve no sve smo to nekako kao mali krov, mala kuca nije puno.. iako smo danima švrljali po trgovinama gradevinskim materijalom trazeci najbolju ponudu i nadali se da ce se negdje netko smilovati s nekim izvanrednim popustom, na kraju smo ipak od one pocetne euforije izasli van s ogromnim racunom i kamenim smjeskom na licu..

kad smo se naspavali i nadivili rumenom krovu.. i razmotali racun... dobro se nismo onesvijestili.. letve, štafle, daske, cavlici, crijep, limar uuuuuhhh.. finih nas je to 10 tisucica na kraju izaslo..

pa se onda pitam, na koju foru su to moji i roditelji mojih roditelja napravili bez minusa, bez kredita, kartica i ostalih instant "rjesenja" ... ako su se okolnosti toliko izmjenile u nepunih 40 godina.. sto ce danas - sutra moja i djeca moje djece dozivjet?

brrr jezim se od pomisli.. ali natrag lijepim temama..
na dvoje totalnih outsidera sto se bilo kakvih gradevinskih pothvata tice, smo silom prilika ipak odlucili majstorisat sami..

izrezali postojeci parket, zamutili 4:1 beton :p i nalili stopicu..



fino smo je pazili i tetosili dok se nije osusila smokin i fino prionuli dalje poslu, par ciglica, malo maltera (ne mogu vjerovati da se uopce koristim ovakvim rjecnikom) i mic po mic..



prvi red smo poslozili, flekserice i ostala cuda tehnike koja nisam ni znala da postoje su nas jednostavno odusevila (cisto mi dode da ih pocnem svakodnevno koristit zubo )



i uz par zamaha vaser vagom i carobnim stapicem... stopica za kamin je gotova



wooooooohoooo... mi super zadovoljni...
jedva cekamo bolje dane da otvorimo zidarsku radnju mouthwash


Post je objavljen 28.11.2011. u 11:58 sati.