Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ticerica

Marketing

pozdrav u prolazu

Hello svima!
Znam, znam, 105 godina se nisam javljala ovdje. Jednostavno, zaboravim. Imam pamćenje zlatne ribice, krug oko akvarija i zaboravim gdje sam krenula, a ne da sam planirala post napisati na blogu. Osim toga, zadnji tjedni su se pretvorili u trku. Vremena je sve manje, pojačanje možemo očekivati već za mjesec dana, i sve mora biti spremno. NNNI i te šeme.
Uglavnom, mi smo svi dobro. I ja i sinko. Da, dječak je. Odlučio je to podijeliti s nama na pretprošloj kontroli, na prošloj je to i zorno potvrdio (ekshibicionist mali, odbio je pokazati lice, ali zato je ponosno raširio noge ;) ). Mislim, patim od hrpe trudničkih tegoba koje su me sašile doslovno u 10 dana nakon što sam kročila u 7. mjesec – neću vam sad kukati o svemu pojedinačno, tješim se, neće još dugo.
Kao što već rekoh, zadnjih tjedana trčimo na sve strane. Idemo na trudnički tečaj (malo jači gubitak vremena – a ustvari samo način da nam naplate 400 kn to što će najjedinijeg pustiti u rađaonu), kupujemo hrpu stvari… znate kako svi kukaju da su dječje stvari skupe? E, stvarno su JAKO SKUPE. Nemate ih što vidjeti, a koštaju ko da su od suhog zlata rađene. A nemaš izbora, moraš kupiti – osim ako nećeš dijete oblačiti u kuhinjske krpe.
Uglavnom, toliko od mene, tek da se javim da smo svi živi, zdravi i na broju.
Ostanite mi lijepi, dobri i pametni!


Post je objavljen 23.11.2011. u 11:59 sati.