Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmajaa

Marketing

...i krenulo je...

kako kazu, da riba smrdi od glave :p morali smo prvo glavu nase kucice srediti.. da nam kisa ne pada u vrat belj Bogu hvala vrijeme nas je posluzilo, ili smo samo bili dovoljno lukavi pa smo prije ove nesnosne zime uspjeli rijesiti ono najvaznije...

potraga za "majstorima" je krenula, super skupih i super pametnih je bilo u izobilju.. ali onda.. zivio nas net! pronasli smo sami sve sto nam treba (od letvi, štafli, cavlica, daski, zice, crijepa i party ) i okupili dobru ekipu..

uskladili smo satove i...

skrastili staru lozicu.. s koje smo copali socne grozdove svakog ljeta..


sto se cinilo tako jednostavno, ali stara dama se uporno nije dala, razno razne nam je probleme priredila, a na kraju kad smo je ipak "sredili"



i sve je bilo spremno za krenuti!
ujutro sest sati popijena kavica, caj, sokici limunici i krenuli smo!



jedni s jedne, drugi s druge strane i kroz vrlo kratko vremena kucica je ostala bez kapice :)



smijesna i mala, ali simpaticna nadasve, a parada muskosti je bila na krovu, rogove su popeglali brzinom munje, (uz male strujne udare :p )



i uskoro je sve skupa izgledalo totalno drugacije,



kava, papica, prepucavanja na relaciji Hajduk - Dinamo.. i ubrzo smo nastavili,.. ponovno jedni s jedne, drugi s druge strane i u tili cas... od golisave kucice, dobili smo u par koraka...gotovu zadnju,...



a i prednju stranu kucice :)



mada je izgledalo nemoguce, uz dobru volju i jos bolju ekipu, sve se moze! mozda najtezi dio smo prosli... sad krecemo dalje!

budite mi D & D ... kiss







Post je objavljen 23.11.2011. u 10:41 sati.