Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

The Walking Dead S02E06 - Secrets



Ocjena epizode: 3,5 / 5 party

Novo jutro je na farmi Hershelovih, Andrea se brine za ustrijeljenog Daryla, Glenn odlazi Lori po potrepštine u vezi trudova, i sve veće tajne polako izlaze na vidjelo, te se počinje gubiti povjerenje među ekipom i polako bukti vatra koja je odavno zapaljena...



Opet smo dobili jednu poprilično mirnu epizodu. Osim par zombija koji nisu bili značajni u ovoj epizodi, nismo dobili nikakve veće akcije. Interakcije među likovima su bile u punoj većoj mjeri, većinom se sada otkrivaju sve stvari koje su se događale još u prvoj, i početkom druge sezone. Lorijina trudnoća, afera nje i Shanea i zombiji koji se nalaze u štaglju. Vjerujemo da će se u sedmoj epizodi riješiti još dosta toga, jer sve mi se manje sviđa ovo razvlačenje događaj. Btw, ima jedna stvar koju sam prvi put primjetio otkako gledam ovu seriju: loša CGI krv koja se dogodila u jednoj sceni sa zombijem, te njegov preplastičan izgled. Očito se manjak financijskih mogućnosti ističe i na manjku dinamičnih scena, a i na manjku kvalitete izgleda zombija, što mi je jako žao, jer sam mislio da barem ovdje neće podbaciti. No, što je tu je. Mislim da je ovo prvi put pa se nadam da se više neće ponoviti.
Inače, epizoda je dosta zanimljiva jer se drama konačno očituje na karakterima, ali bez ikakvih tajni ili spletki, jer se 80% toga otkrilo, ili se tek treba otkriti u potpunosti. Nadam se da će prestati sa ovim zavjerama i sličnim stvarima, jer mi stvarno nedostaje par koljačkih scena u ovoj seriji. Vrati mi se, stari Walking Dead!


Post je objavljen 21.11.2011. u 10:19 sati.