Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusfraba

Marketing

Holyplant Hidratantna krema za lice

Holyplant kolekcija je blaga, dermatološki provjerena kolekcija pogodna za njegu osjetljive kože svih životnih dobi. Radi se o prirodnoj kozmetiki na bazi bademovog ulja. Moja najdraža krema iz njihove kolekcije je upravo Hidratantna krema za lice.



Na kutiji piše:
"Holyplant hidratantna krema je lagana dnevna krema pogodna za svakodnevnu njegu svih tipova kože. Zahvaljujući djelovanju prirodnog faktora ovlaživanja, regulira razinu vlažnosti u koži, a bademovo ulje je dodatno hrani. Time koža zadržava svoju prirodnu elastičnost i svježinu. Brzo se upija i odlična je podloga za svakodnevnu šminku."

Ova krema dolazi u plastičnoj ambalaži od 45 ml, a cijena joj se kreće oko 40 kuna.

Ovo je definitivno moja najdraža krema za lice koja je zasjenila sve druge kreme koje sam probala. Lagane je teksture, brzo se upija i lako razmazuje, zbilja jest odlična podloga za šminku. Ima lagani cvjetni miris koji ne djeluje umjetno, već prirodno, svježe i ugodno (mojem nosu jako odgovara).

Ono što me je zadivilo kod ove kreme je efekt koji radi na mome licu. Kožu čini glatkom, a nekako mi ujednači ten i posvijetli lice. Otkad je koristim, moji problemi sa podočnjacima su se sveli na minimum, više me čak ni ne živciraju - eto, toliko su se smanjili. Lice mi u trenu djeluje svježije i mlađe, te se uz svoj mali ritual osjećam bolje. Iako nisam neka ljubiteljica krema i mazalica, ova me u potpunosti očarala, te sam je potrošila u roku mjesec dana i već koristim novo pakiranje. Koristim je ujutro, te navečer nakon tretmana sa limunom (koji koristim umjesto tonika).

Krema ne ostavlja masan trag. Imam normalnu kožu, pa postoji mogućnost da bi osobama sa vrlo suhom kožom mogla biti preslaba. Za one sa masnom kožom, mislim da ih ne bi dodatno mastila, ali neće ni matirati kožu (ukoliko je to ono što želite od kreme za lice).

S obzirom da je ovo jedan od mojih najdražih preparativnih proizvoda, svakako bih preporučila ovu kremu bilo kome, bilo kada. :)






Post je objavljen 15.11.2011. u 22:10 sati.