Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnik-sasave-mamice

Marketing

11.11.2011.

Ukoliko 11. 11. u 11. sati i 11. minuta pogledate na sat, obavezno zamislite želju, jer će prema vjerovanju, ova mistična kombinacija brojeva pomoći da vam se ta želja ispuni.

Također se vjeruje da se zbog velikog broja jedinica u ovom datumu otvaraju vrata svijesti i omogućava protok snažne energije, koja će utjecati kako na ljude tako i na prirodu oko nas.

Numerologija kaže da je broj 11 glavni broj numerološkog sustava, koji sa sobom nosi empatiju, osjećajnost, kao i visok nivo intuitivne percepcije.

Prema nekim vjerovanjima, kada negdje vidite broj 11. trebali biste zamisliti želju i ona će se ostvariti (hoće, stvarno!).


Kroz potrese, poplave i druge ekstremne pojave, priroda čovjeku šalje zadnje signale upozorenja, te bi stoga ova godina mogla biti ključna za buđenje svijesti čovjeka, koji mora prestati olako shvaćati prirodu i njene resurse.

Izvor: http://www.alfa-portal.com



Idemo dalje...Nostradamus...

Nostradamusa do dana današnjega smatraju najvećim prorokom, a sva izdanja njegovih »Proročanstava« iz 1554. godine redovito su rasprodana. Između ostaloga i zbog toga što je u njima predvidio dva svjetska rata, ubojstva triju Kennedyja i Treći svjetski rat, što se poklopio s napadom Al-Kaide na New York 11. rujna 2001. godine...

Nostradamusova proročanstva, naravno, nisu imala nikakvih dodirnih točaka sa sportom. Da jesu, kladionice bi odavno propale, a hrvatski novinari se danas, recimo, uopće ne bi bavili predviđanjima konačnoga ishoda prve utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine u Ukrajini i Poljskoj između Turske i Hrvatske što se u Istanbulu igra ovoga petka, 11. studenoga 2011. godine. Kakva podudarnost. Turska – Hrvatska, 11.11.11.!

Autor: Marko Cvijanović - Novi list


Imam broj 11 u datumu rođenja...navodno to nešto znači...

Broj dana rođenja ima veliko značenje u otkrivanju vaših talenata i mogućnosti. On će vam otkriti neke vaše osobine i uputiti vas u smjeru kojim bi trebali krenuti želite li ostvariti maksimum vaših potencijala.

11
Jako ste osjetljivi i osjećajni. Drugi vas lako izbace iz takta a vama onda treba vremena i vremena da se oporavite. Kada si postavite neki cilj teško će vas nešto spriječiti da ga ostvarite jer sve svoje ideje postavljate prema njemu. Uvijek vas zanima što okolina misli, a o vašem raspoloženju ovisi da li će to utjecati na vas ili ne. Kada radite sa drugima, dobro surađujete i čak pozitivno djelujete i nadahnjujete poslovne partnere. Više živite u oblacima. Volite maštati stoga na poslovnom planu teško donosite racionalne odluke. Sve odlučujete intuitivno. Vrlo dobro razumijete ljude oko vas i znate sve njihove mane i vrline, čak i prije nego su ih sami svjesni. Vi želite pomoći ljudima tako da im bude ugodnije živjeti.

Izvor: http://www.covermagazin.com


Ah...znam samo da sutra valja rmbačiti...dobro je...petak.
Laku noć!










Post je objavljen 10.11.2011. u 21:38 sati.