Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Rotary ili rotirajući predsjednik

Photobucket
Danijel Srb je član Rotary Cluba, koji je nešto kao dječji vrtić judeo-masonerije

Čovjek može oprostiti varalicama, šibicarima, iluzionistima .....ako imaju „šlifa“, manire, duha....čak i kad vas „nategnu“to ne mora biti toliko strašno jer čovjek poučen bolnim životnim iskustvom nikad čovjeku ne poklanja bez-granično povjerenje i uvijek se pomalo stišće „figa“ u džepu. No , postoje trenutci kad je „stani-pani“i kad se moraju leđa odmaknuti od zida i kad se mora izaći na „brisani prostor“.
I eto, to se dogodilo mom „šefu“.
Ovi su izbori upravo ta situacija „stani-pani“.
Do sad je uvijek bilo neke nade ali sad je EU, taj Damoklov mač, nad hrvatskim vratom i upadnemo li mi Hrvati u taj vir nema nam spasa jer svi oni razni oblici „jugovina“koji su nas kroz povijest davili bijedna su imitacija monstruma zvanog EU. Jer EU ne uništava samo tijelo nego i dušu naroda. Možda je najprikladnije EU usporediti s tzv. crnom rupom, svemirskim fenomenom koji sve što proguta pretvori u ništa prepoznatljivo.
Dakle, ovo je uistinu taj sudbonosni čas kad se Hrvati moraju oduprijeti svim onim mrziteljima svega hrvatskog a kojih, paradoks je, itekako ima i među Hrvatima samima. Hrvatska je politička scena kako ona sadašnja tako i ona povijestna puna šizofrenika koji se busaju u „hrvatska prsa“ a da nikad nisu ni mogli ni željeli zamisliti Hrvatsku koja pripada Hrvatima.
I eto.... „šef“ se, uvažavajući povijestni trenutak ( podržan unisono svim članovima A-HSP-a željnim jedinstva i sinergije) odazvao pozivu i potrebi ujedinjenja svih „pravaških“opcija.
E sad, zašto sam ono „pravaških stavio u navodnike !?
Pa eto, zato što niti je zlato sve što sja, niti je pravaš svatko tko se tom odrednicom kiti.
Pravaštvo u mnogome djeli sudbinu krščanstva. Naime, mnoge se denominacije pozivaju i kunu na Krista a Kristov nauk tumaće na u mnogome oprečne načine uglavnom „modernizirajući Kristov nauk tj. prilagođavajući ga i usklađujući ga s tzv. povijestnim realitetom a odričući mu time Božji karakter jer kakav bi to bio Božji nauk koji bi se modelirao prema zastranjenjima civilizacije umjesto da bude jedina čvrsta točka u svemiru i korektiv i putokaz svakoj ljudskoj zajednici.
Slična je stvar i s pravaštvom odnosno starčevićanstvom odnosno Antom Starčevićem. Svjedoci smo kako se neke opskurne skupine kite njegovim imenom iako njegov nauk modeliraju i moderniziraju kako im se svidi prilagođavajući ga svom viđenju tzv. real-politike. A što je to zapravo real-politika!?
U hrvatskoj stvarnosti ta se politika živi na naćin da se puže i plazi u smjeru koji masonsko-jugoslavensko-engleska nomenklatura zaište. A onda se savjest pred sobom i hrvatskim narodom pere nebulozama kako je to, eto sad, jedino moguće jer smo slabi i siromašni. Kao da čovjek ne može biti dostojanstven i u siromaštvu: Jer pravo je bogatstvo u duhu naroda a ne u škrinjama.
Krucijalno je pitanje hrvatskog trenutka odnos spram „prisajedinjenja“ EU. Starčević je jasno rekao; NI S PEŠTOM NI S BEČOM i time zauvijek trasirao pravaški put glede tog pitanja. Samo glupan ili jugosloven ili notorni udbaš ne može iz toga izčitati NE kako Beogradu, tako Londonu, tako Moskvi, tako Parizu, tako Vatikanu a pogotovo Briselu.
A najveća(brojem, ne i uistinu) pravaška stranka donedavno je srcem i dušom i prekomjernim salom optirala za „prisajedinjenje“ s EU. Časna stranka koju je lažni magistar srozao na strančicu pridružila se puzavcima u nadi da će svoje hrvatstvo uspjeti zamjeniti za par mrvica s euromasonskog stola. No kako je na tom koritu prevelika gužva „okrenuli su čunak“ znajući kako je svaki priseban Hrvat svjestan opasnosti EU-forije i znajući da u tom moru nema mreža bacili su svoju.
Promišljajući o tome s sadašnjeg trenutka ne bi me čudilo kako je i taj zaokret za 180 stupnjeva orkestriran upravo od masonskih EU-dirigenata. Naime, čak i one jugo-masonske ankete postotak protivnika EU-robije ne spuštaju ispod tridesetak posto a što znaći kako je riječ o barem šezdeset posto. I sad, jasno je kako je to biračko tijelo ostalo ne-pokriveno i kako niti jedna od frakcija komunističke partije Hrvatske, dakle ni HDZ ni SDP a ni sateliti nemaju tu što tražiti pa je , vjerujem, upravo HSP instruiran u tom pravcu s nakanom da se poslje izbora vrati u matično stado euforičara i tako još jednom povuče istinske Hrvate za nos.
No taj je plan mogla ugruziti gotovo sigurna pobjeda našeg „šefa“ u drugoj izbornoj jedinici jer moglo se dogoditi da nakon dugo vremena u saborske klupe sjedne istinski Hrvat koji vjerojatno ne bi mogao spriječiti ali bi sigurno zakomplicirao izdaju Hrvatske a znaju dobro dirigenti da se iz komplikacija može svašta izroditi. Jer Hrvatima je, ne jednom, bila dovoljna samo jedna iskra da progledaju u tami, u koju ih, od kad su na ovim prostorima, guraju njihovi mrzitelji.
I eto to je pokušao spriječiti Rotary ili rotirajući predsjednik čije je nedjelo tim odbojnije što ga je realizirao s notornim Acom Stankovićem za kojeg nitko pametan nema sumnje u to čiji je on zapravo i gdje mu je srce.
Nadajmo se da Rotary i rotirajući predsjednik u tome ne će uspjeti.
Ona moja zamjedba „rotirajući predsjednik“ nije, zapravo , prijevod imena Rotary nego posljedica mog viđenja ove situacije jer znamo čija je spomenuti predsjednik marioneta a kod marioneta se kadkad dogodi da kad popusti pažnja upravljaću one malo rotiraju, bezglavo se vrte.....
Mladen Šepić- Barba, A-HSP - Vrbovsko


Post je objavljen 07.11.2011. u 11:21 sati.