Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milicaboricapeso

Marketing

Njoj se mili u svili

Oduvijek me zanimalo kako RTL jednostavno nakon posljednjeg nastavka te i te serije krene opet od prvog nastavka... Gledala sam Punu kucu, Princa iz Bel Aira, Dadilju...Ali nikad nisam pogledala nakon posljednje epizode onu iducu, a po logici RTL-a, to je zapravo ona prva, s jos gorim frizurama i jos gorom odjecom i pozadinom i u sustini serije su toliko stare, a moda se vraca i ponavlja, pa je onda po redoslijedu stvari i odnosa, prva epizoda ultra moderna.
Eto, danas sam dozivjela nesto kao posljednju epizodu Zabranjene ljubavi, to je zapravo nedovrsena verzija i cak i da ne pratim shvatila bih da jos nije gotovo, i odmah nakon nje, krenula je neka epizoda iz sredine, jos dok je Fijan bio ziv, Nada je bila solo, Antonija Sola bila je tajnica... Uglavnom, ne znam jesam li potpuno otupila, ali nakon visegodisnjeg gledanja, ne znam imena svih likova: neka sam upamtila, nekima sam nadjenula ime, a neke zovem onako kako se i zovu u stvarnom zivotu, a cesto se koristim i nekim drugim emisijama, kao npr. onaj sto je pobijedio u Farmi a tu glumi pedera.

Ozbiljno pocinjem razmisljati da na televiziju prebacim plahtu kao sto se to nekad davno radilo, u "starim kucama", kada bi netko umro. Zapravo, umrla je moja pamet jer me zanima kako je zavrsila Zabranjena ljubav. Ne mogu si pomoci, zanima me to, a smijala sam se prijateljici kada bi me odjebavala dok gleda Ezela.

Jedva cekam onaj prijelomni trenutak kada cu definitivno odustati od televizije, kao sto me pornici uopce, ali uopce ne zanimaju otkako sam gledala neke dokumentarce kako se ovi snimaju, i ono- svima je obitelj na setu, a scene se manje ponavljaju u Zabranjenoj ljubavi, a tamo fakat nitko i ne zna glumiti.

Jos malo pa je kraj godine i drzava ce sigurno imati neke novitete oko proracuna, a ono glavno oko istog slijedi u veljaci. Oduvijek me isto zanimalo koliki bi doista bio drzavni proracun, kada informacije o njemu ne bi davala drzava, odnosno porezna uprava, a nju pak financira ta ista drzava. To je kao da sudac sudi svojima u nogometu, zar ne? Onako, pojednostavljeno.

Nervira me i Word Starter 2010. Dodje mi da uzmem laptop i bacim ga vani tu na grote. Nista ne da. Sve, kaze, moram kupiti. Malo "i" pretvara u veliko. Ne da mi novinske kartice. Ne da mi hrvatska slova. Na moment, ponudio mi je da instaliram zivu pozadinu, e to me tako razveselilo, odmah sam izabrala akvarij s tropskim ribicama, ono totalni feng shui, boje sve neke cirkuske, zive, ma bas kako volim. Na kraju, ni to mi ne da jer ne koristim Internet explorer. Pa jebote....

Ali, ima jedan dobar vic...A nista, ful je prost.


Post je objavljen 06.11.2011. u 08:46 sati.