Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zambata

Marketing

DJEČIJI POVOJI!

Što je dječiji povoj? To je stanje kada se djete rodi a majka ga treba nahraniti ,umotati da ga zaštiti od hladnoće i prigrliga uz svoje naručje. Tad je djete zbrinuto i sigurno u majčinom zagrljaju. Kada djete zaplače majka brzo reagira,pa to je normalno jer je to njezino djete. Ali ako bi majka zapustila svoje djete susjedi bi brzo reagirali i optužili majku da zapostavlja svoje djete. Tek tada počinju porođajne muke za majku,majka bi zasigurno htjela pomoći svome djetetu ali je nemoćna,a susjedi kao susjedi samo prigovaraju a nežele pomoći jer vele to nije naše djete. Tada majka sa svojim djetetom dolazi u vakum.
Što je stanje vakuma? stanje vakuma je takvo stanje kada jača sila usisava sve oko sebe a ti si nemoćan da se odupreš toj sili.
Takvo stanje te prisili da se prikloneš jačemu a kada se prikloniš onda počinje ucjenjivanje i podcjenjivanje onog jačeg.Kad smo ovo gradivo savladali i znamo sve o tom onda moramo preći na praktični dio da to i provedemo u djelo. Za vrijeme Sanadarove vlasti djete u pelenama je bio HSP-e,zašto to velim pa svima nam je poznato da je Sanader uništio HSP-e. Jadranka kao (majka) prgrlila je HSS a danas se ponaša kao maćeha i odbacila i uništila sa svojom politikom HSS.
Tako je Jadranka kosor i HDZ-e su stavili majku (Hrvatsku) na koljena,pa sada pozivaju nećaka SDP-e da majku (hrvatsku) podignu na noge. HDZ-u je neugodno gledati majku kako kleči i moli da je netko pdigne na noge. Jadranka Kosor veli svojoj maki! majko sve smo pokušali da nepadneš na koljena ali nismo uspjeli,a zabrinuta majka priupita ponovo svoju kćer Jadranku Kosor tko će mi sada pomoći Jadranka Kosor na rubu živaca drsko odgovori ;! Jesam li ti već jedamput rekla da će nam nećak SDP-e pomoći da te stavimo na noge.
Majka ionako sva shrvana veli svojoj kćeri Jadranki Kosor pa kćeri ista nam je situacija bila 1990-sete godine pa nas je pokojni nećak Ivica Račan pokušao izvući iz krize,što je djelomice i uspio. Ali kćeri Jadranka tvoja ga je obitelj HDZ-e stalno napadala da radi protiv Hrvatskih interesa a sada tog istog nečaka pono pozivaš da nam pomogne. Je majko u pravu si ali ti znaš da je nećak Ivca Račan hti poslati našu braću generale u Hag. Znam to kćeri,ali tvoj bratić Ivo Sanader ih je poslao u Hag. Isina majko mi smo tu našu braču postavili za generale,pa valjda nećemo dozvoliti da nam se netko mješa u bližu obitelj,mi smo ih stvorili i mi smo ih poslali u Hag.

Post je objavljen 05.11.2011. u 08:03 sati.