Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusfraba

Marketing

GLISS Hair Repair DAILY OIL ELIXIR

Gliss kur nam opet donosi nešto novo - ovaj put to je Daily Oil Elixir. Radi se o tretmanu koji njeguje kosu i pruža joj podatnost i sjaj, a da pritom ne ostavlja ostatke na kosi.
Ovaj dnevni eliksir može se koristiti na 2 načina:

1. Kao tretman koji se ispire: nanosi se na suhu kosu prije pranja.
2. Kao tretman koji se ne ispire: nanosi se na vlažnu ili suhu kosu kao završni dodir.

Način upotrebe: nanijeti 1 do 2 mlaza od sredine kose prema vrhovima.

Image and video hosting by TinyPic


Sastojci: Cyclomethicone, Trisiloxane, Dimethiconol, Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethil Ionone, Citral,CI 40800

Koga zanima, iz popisa sastojaka može vidjeti da se ovaj eliksir sastoji od silikona, nešto suncokretovog i arganovog ulja i dodanih mirisa. Također, sadrži alkohol i boju. Više od ovoga ne mogu reći jer se ne razumijem u sastojke, u ovom slučaju u pomoć je uskočio Google search.

Proizvod je prozirno žućkaste boje i laganog mirisa (miris me podsjeća na cvijeće i sjemenke). Sama tekstura je onakva kakvu ima većina ulja - nije prerijetka, ali ni jako gusta. Proizvod je poprilično mastan i lako razmaziv, pa je za nanošenje na jako dugačku kosu (kosa preko polovice leđa npr.) dovoljan jedan istisak na pumpicu.

Ukoliko proizvod ravnomjerno nanesete na kosu, kosa će ga lijepo upiti, neće ostati ni masna ni teška. Isprobala sam samo nanošenje na suhu kosu. Eliksir jako lijepo zagladi kosu i kosa prekrasno sjaji. Ovaj proizvod bi bio idealan za djevojke koje nose ravnu kosu jer baš lijepo zagladi kosu i kosa izgleda svilenkasto. Također bi ga preporučila onima koji imaju problema sa stršanjem kose, beživotnim izgledom i kosom bez sjaja ili ispucalim vrhovima. Kosa nekako živne jer ljepše sjaji, izgleda zdravije i ne primijete se ispucali vrhovi. Također, ne izgleda iskosano.

Ne mogu reći ima li ovaj eliksir drugih učinaka na kosu jer paralelno koristim još i Macadamia Natural Oil ulje.

Mislim da je ovo jedna od boljih stvari koje su lansirali, ali i da vjerojatno funkcionira kao i bilo koji drugi silikonski proizvod za kosu - kosa postane svilenkasta i glatka, a ispucali vrhovi više nisu vidljivi. Sve u svemu, kosa će definitivno izgledati bolje.

Ukoliko se odlučite na kupnju ovog proizvoda, možete biti sigurni da će vam potrajati dugo vremena (s obzirom koliko je potrebno staviti na kosu).

Ambalaža: plastična, 75 ml

Cijena: oko 60-ak kuna

Napomena: ovaj proizvod nalazi se na 50% popusta u DM-ovoj knjižici za 150 bodova, dakle - možete ga dobiti za 30 kuna uz kupon (kupon vrijedi do 31.12.2011.).



Post je objavljen 28.10.2011. u 18:32 sati.