Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zambata

Marketing

JA SAM USAMLJENI JAHAČ

undefinedundefinedbang

POŠTOVANI,

Zadovoljstvo mi je obavjestiti Vas da je Vaša molba pozitivno rješena i da ste ostvarili pravo na gradski i prigradski prijevoz.
Iako je to mali doprinos Vašem kućnom buđetu u ovim kriznim vremenima,nadam se da će Vam barem malo olakšati svakodnevicu i posebno mobilnost u našem gradu.
Kao što i sami znate ,unatoč teškoj gospodarskoj situaciji,posljednjih godina kontuirano održati razinu socijalnih prava naših sugrađana.Istovremeno ,sustavno ulažemo u podizanje životnog standarda i kvalitete življenja u Zagrebu.
Jedan od primjera je unapređenje gradske prometne infrastrukture.Obnovljeni zagrebački vozni park broj 140 novih tramvaja i 250 novih autobusa. Time je zagrebački javni prijevoz proteklih godina postao moderni simbol Grada Zagreba. Zahvaljujući stalnim naporima ove gradske uprave,za brojne naše sugrađane on je besplatan.
Zagreb će ostati najsocijalni grad u Republici Hrvatskoj jer svojim socijalnim mjerama nastavlja pomagati svim svojim sugrađanima koji danas žive u najtežim uvjetima.
Svoju besplatnu kartu možete podići u najbližoj poslovnici ZET-a. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih uz ostvarivanje Vaših prava, u kontakt centru Grada Zagreba,na broj telefona 4866 866,rado će vam pomoći.


S poštovanjem i zahvalnošću,
Vaš gradonačelnik ,
Milan Bandić

OBRAZLOŽENJE:! Ja sam USAMLJENI JAHAČ i dobio sam ovaj dopis od našeg dragog Gradonačelnika MILANA BANDIĆA na kućnu adresu.U ovome dopisu nema ama baš niček lošega,dapače ovo je pozitivno po mom mišljenju. Ali koliko je pozitivno toliko je i LICIMJERNO zašto to velim. Znate kada vas ljudi tuku do neizmoglosti i vi padnete u nesvjest onda vas poliju kantom vode i vi dođete ksebi,onda vam vele vidite kako smo mi humani nismo mogli dozvoliti da tako kao pas umrjete.Mene to potsjeća na LICIMJERJE neznam kako vi razmišljate ,volio bih pročitati vaše viđenje . HVALA.

Post je objavljen 18.10.2011. u 11:59 sati.