Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Prečko, Kustošija, Naftaš, Rudeš… naši suparnici ovog vikenda

Vikend nam je donio pregršt zanimljivih i uzbudljivih utakmica.
Zagići i limači odradili su dva kola. Najprije su u subotu gostovali u Prečkom kod jedne od trenutno najboljih nogometnih škola u gradu. Stoga nije čudno da su se kući vratili bez bodova, ali nam je žao za propuštenim gol prilikama. Limači 02. pružili su doista sjajan otpor drugoj najboljoj momčadi u svojoj generaciji, no nisu iskoristili šanse koje su sami stvorili pa je krajnji rezultat utakmice bio 2:0. Stariji limači odigrali su 3:0 kao i mlađi zagići. Najviše pak mogu žaliti zagići 03. kojima je najprije Prečko minimalnom pobjedom od 1:0 oduzelo treće mjesto na tablici, a upitno je i četvrto zbog nedjeljnog poraza od Kustošije 4:0. Na Kustošiji su poraženi i stariji limači 4:1, dok su najmlađi pobijedili 0:2. Limači 02. odigrali su pak jednu od lošijih, ako ne i najlošiju utakmicu ove sezone, ali na kraju su ipak slavili pobjedu od 0:1. Zgoditak je postigao Petrović. Bravo!
Još uzbudljivije nego na zapadnom dijelu grada, bilo je na Klaki. Pioniri 99. i 97. ugostili su vrlo jakog protivnika iz Ivanića. Naftaš je treća momčad lige 99. godišta i fizički dosta jaka, no ljubičasti su im se suprotstavili na najbolji mogući način. Ipak propustili su realizirani nekoliko izvanrednih prilika, dok su gosti iskoristili samo jedan trenutak dekoncentracije Dubravaša i postigli pobjednički gol. No zato su im pioniri 97. dobro napunili mrežu pa je utakmica završila rezultatom 5:0. Čestitke svima!
I ne mogu ne spomenuti, vizavi velikog broja čitatelje 98. godišta, prvu pobjedu nekad najuspješnije generacije naše nogometne škole protiv ekipe iz Rudeša. Svjedoci kažu da je, unatoč ne igranju za neke ponajboljeg dvojca ove generacije, odlučujuća bila drugačija i mudrija postava igrača na terenu zamjenskog trenera Jurice. Da, bila su pojačanja iz 97. godišta, ali bila su i u dosadašnjim utakmicama kada se gubilo od svih mogućih protivnika što ih je prikovalo na samo dno tablice. Ovim uspjehom dokazali su da su, unatoč svim olujama koje su prošli, još uvijek dobra i hvalevrijedna generacija, koja zna igrati nogomet. I kaj sad? Hoće li voditelj škole i dalje inzistirati na ispadanju iz 1. ZNL jer su osim nas, Dinama, HAŠK-a, H.dragovoljca i Cro.Sesveta sve ostale ekipe godinu dana starije i „jače“? Bilo bi to doista žalosno. Osim toga činjenica je da su ovi isti klinci prije dvije godine protiv istih protivnika izborili 7. mjesto na kraju sezone. Traži li se to alibi za loš rad i loše rezultate? Slaže li se s time i Uprava? Odgovor od njih sigurno nećemo dobiti ovdje, kad ni sami nemaju poima što im se u školi događa? No nije daleko Skupština (mora se održati do kraja ovog mjeseca) kada ćete im moći postavljati sva pitanja koja vas tište i tada će morati biti mnogo jasniji i konkretniji. Ali da biste to mogli morate biti član kluba. Zato UČLANITE SE VEĆ DANAS I SUTRA SUDJELUJTE U RADU SKUPŠTINE !!!

Post je objavljen 17.10.2011. u 10:56 sati.