Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Trinaest godina

U ponedjeljak 03.10. proslavili smo našu 13. godišnjicu braka. Ovaj puta nešto laganije nego prethodnih godina (2010., 2010-2.dio, 2009.) i za promjenu baš nam je prijalo. Pošto je bio radni dan, otišli smo na slatku večeru-palačinke na brod na Dravi-Galiju. Nemam puno fotkica, ali dovoljno za uspomenu.



Naravno, sve slikice su od prije posluženih palačinki jer kad klopa stigne ja poptuno zaboravim na fotoaparat :-))



Nakon što su klinci pojeli, jurcali su po brodu, točnije po stepenicama do obale i nazad na brod, srećom nije bilo puno gostiju pa nisu nikome smetali. Za to vrijeme smo Ivica i ja mogli u "miru" malo pričati.....
Malo smo se još prošetali po šetalištu i uhvatila sam zanimljivo smještenu reklamu.


Te večeri smo kod kuće pogledali kratko kazatu iz svatova. Klinci su bili oduševeljni. Fran je primjetio kako smo bili mladi, kako se tata puno udebljao, ali mu je sada bolji... A Ivoru uopće nije bilo jasno da gdje su on i Fran.

Od novosti ništa jako bitno, ali... Ivor je bio na prvoj proslavi rođendana bez nas, svojoj prijateljici Eli iz vrtićke grupe. Sad naravno priča kako bi i on htio zvati sve svoje prijatelje iz grupe čak i tete na svoj skorašnji rođendan, a ja mudro šutim i nadam se da ćega proći, ma nekako mi je još premali za takva slavlja... Fran je krenuo na plivanje. Prvo je odbijao jer je mislio da ga ja šaljem na školu plivanja, pa kao što će on tamo kad zna plivati.. Ali nakon dodatnih objašnjenja je pristao. Uglavnom bio je oduševljen, prvi testni sat je završen zaključkom da nastavljamo s plivanjem :-) Sviđa mi se što trening nije zapravo nikakav presing, prvo se zagrijavaju u malom bazenčiću, pa plivaju u velikom i na kraju tobogan!!!! Trenerica je prije početka rekla da ako se umori uvijek smije reći i malo se odmoriti, ali ipak nije koristio taj joker.

Post je objavljen 07.10.2011. u 23:17 sati.