Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

Gradsko natjecanje Buševec 2011 ( MUŠKI A 1. Mjesto, MUŠKI B 3. Mjesto, ŽENE A 5. Mjesto )

I ove godine DVD Mraclin ima puno razloga za zadovoljstvo. Zadovoljni smo jer smo dobili prvake u kategoriji MUŠKI A, nakon dvadesetak godina čekanja, i samim time plasman na županijsko natjecanje koje će se održati u lipnju slijedeče godine. Ekipa pod voditeljskom palicom Darka Vukašinca nas je sve ostavila zapanjene pristupom vježbama i osvojenim prvim mjestom, te im i ovim putem iskreno čestitamo na zalaganju i rezultatu !!!



Naši veterani, MUŠKI B, ove godine su osvojili 3.mjesto i plasman na županijsko natjecanje u lipnju slijedeće godine. MUŠKA B ekipa je dugi niz godina bila prvak gradskog natjecanja, gotovo bez prave konkurencije. Tako bi bilo i ove godine da nije došlo do povrede našeg natjecatelja Darka Cvetnića – Đare u utrci štafete, u kojoj pred sam kraj svoje štafetne dionice pada kao pokošen radi ozbiljnog istegnuća mišića desne noge. Sagledavši izgubljeno vrijeme i kaznene bodove koje se izgubilo prilikom toga pada ( radi se o sveukupno cca 30 sekundi ) naši dečki bi već tradicionalno osvojili prvo mjesto da nije bilo ove nesretne ozljede. I unatoć tome, naši dečki su izborili plasman na županijsko natjecanje u lipnju slijedeće godine. Ovim putem im čestitamo na junačkom pothvatu, a našem Đari želimo što brži oporavak.



I nače cure su odradile lavovski dio posla. ŽENSKA A ekipa osvojila je 5.mjesto u jakoj konkurenciji. Nakon samo nekoliko vježbi u par dana, voditelj Darko Vukašinec je uspio sa novookupljenom ekipom postići zavidan tezultat u pristupu i zalaganju na vježbama, a i samim osvojenim petim mjestom cure su nam dale razloga da vjerujemo kako će već na sljedečem natjecanju biti ozbiljna konkurencuja za plasman na županijsko natjecanje. Ovim putem također zahvaljujemo curama i njihovom voditelju Darku Vukašincu na svemu prikazanom kroz pripreme i na samom natjecanju

Od Gradsko natjecanje Buševec 2011


Slike su u galeriji
Photo by Dorja Anić

Post je objavljen 21.09.2011. u 15:53 sati.