Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Karta za vlak uskoro će se moći kupit na kioscima Fibisa i iNovina

U nizu dopisa sa Hrvatskih zeljeznica ova mogucnost mi se svida.
Uz siroku ponudu dosadasnjih usluga, HZ Putnicki prijevoz pokrenuo je novi kanal prodaje karata na kioscima koji ce omoguciti vecu dostupnost i prihvatljivost kupnje prijevozne karte.
Od 19. rujna u gradsko–prigradskom prijevozu grada Zagreba i to u 1. i 2. zoni koje ukljucuju sluzbena mjesta Domagovici, Turopolje, Ostrna, Kupljenovo i Harmica putnici ce moci kupiti prijevozne karte na 500 kioska Fibisa i iNovina.
Zbog podesenog nacina funkcioniranja servisne platforme za odgovarajuce kontaktne terminalske uredaje te uz prilagodbu na POS-terminalima u prodajnim mjestima, za sada će biti ponudena mogucnost kupnje jednosmjerne i povratne prijevozne karte uz povlasticu
od 20 posto.
Zbog prepoznatljivosti i lakseg snalazenja pri odabiru prodajnih mjesta izradene su naljepnice i vobleri koji putnika usmjeravaju i informiraju o mogucnostima pribavljanja prijevozne karte.
U drugoj fazi prijevozne karte ce se prodavati na POS-terminalima na vise od 15.000 kioska u RH čime ce ta usluga biti jos dostupnija korisnicima.
HZ Putnički prijevoz d.o.o. svoje aktivnosti usmjerava na povecanje opsega kvalitete prijevoza putnika te na povecanje prihoda. S dolaskom nove Uprave u veljaci 2011. HZ Putnicki prijevoz postavio je sveobuhvatne ciljeve i nove zadatke koji poslovanje usmjeravaju u profitabilne okvire uz ostvarivanje zacrtane vizije i strategije.

Post je objavljen 21.09.2011. u 08:00 sati.