Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Strijelac - NK Tomislav 2 : 1

Drugo kolo donijelo nam je prvu domaću utakmicu nakon godinu dana izbivanja sa domaćeg terena, okupilo se oko 200tinjak gledatelja, vrijeme sunčano i pogodno za igru. U goste nam je došla ekipa NK Tomislav iz Nove Subocke. Odmah od početka utakmice vidjelo se da neće biti puno efektivne igre, igra je bila isprekidana učestalim prekršajima gostiju kojima je cilj bio samo kako onesposobiti našeg igrača koji ima loptu. Već u prvih deset minuta bilo je previše grubih prekršaja, premalo igre i nogometnih poteza. Uglavnom smo prijetili udarcima iz daljine i nakon prekida kojih je bilo dosta. Poveli smo nakon prekida, Pervan je ubacio loptu na prvu stativu na koju utrčava Curić i sigurno ju glavom posprema za naše vodstvo. Nakon toga gosti su se malo smirili, bilo je prilika s obje strane, no bez uspješne realizacije.

Drugo poluvrijeme smo mi bolje otvorili, težište igre prebacili na gostujuću polovicu. Nakon jedne akcije gdje je Madunić sam odradio posao, probio dobrih 50ak metara po boku, nanizao trojcu gostujućih igrača i zavrnuo povratnu na koju natrčava Kuharić, njegov udarac je blokiran, no odbijenu loptu Ćosić sa ruba šesneasterca sigurno posprema za naše vodstvo 2 :0. Nakon toga gosti su nas malo stisnuli i iz jednog indirektnog udarca, brzo izveli loptu i uhvatili našu obranu nespremnu i smanjili na 2 : 1. Nakon toga igra na sredini terena, imali smo jednu stopostotnu sitaciju no Kuharić ju nije iskoristio. I kada su svi očekivali kraj, šok na kraju, Curić krade loptu, sjurio se prema gostjućem golu kada na njega krvnički starta gostujući igrač, na svu sreću Curić je uspio poskočiti i izbjeći sigurni lom noge. Nakon toga gužva, gostjući igrač nogom u predio prsa udara Madunića, naš vratar je s gola dotrčao i uzvratio udarac, retultat svega toga je pet crvenih kartona, tri gostima, dva nama.

Ostaje pitanje čemu ovakav način igranja i natjecanja kada je gostujuća ekipa došla s ciljem samo kako grubo i s ciljem ozljeđivanja naših igrača odigrati utakmicu. Sudac je bio premlad, bez iskustva i autoriteta da takav način igre u početku kazni kartonima, utakmica se pretvorila u kaos, već dugo nisam vidio toliko uvreda prema sucu koji nažalost nije imao hrabrosti kazniti kartonima i rezultat je opći kaos na kraju. Sljedeće kolo idemo na daleko, neugodno i teško gostovanje u Podove, bez važne karike u veznom redu Madunića i našeg vratara Sabljova.

Čestitam igračima, treneru i navijačima koji su se skupili u velikom broju i podržali nas u ovoj teškoj utakmici i svaki naš potez i gol ispratili gromoglasnim pljeskom.

Sastav: Sabljov, Kranjčec, Blažeković, Posejpal, Matjačić, Poljak, Ćosić, Madunić, Pervan, Kuharić, Curić

Zamjene: Brabec, Dragozet, Perinović, Baković, Vuđan, Mikulić, Šušnja

Rezultati svih utakmica:

STRIJELAC - TOMISLAV (NS) 2 : 1
LOKOMOTIVA - ŠARTOVAC 4 : 3
VOLODER - SAVA 6 : 2
MLADOST (KŠ) - SOKOL ( R ) 1 : 0
STRUG - METALAC 1 : 1
VATROGASAC - PODOVI 2 : 3

Tablica:

1. STRIJELAC 2 2 0 0 8 1 6
2. PODOVI 2 2 0 0 7 4 6
3. LOKOMOTIVA 2 2 0 0 7 5 6
4. METALAC 2 1 1 0 3 1 4
5. VOLODER 2 1 0 1 7 4 3
6. SOKOL ( R ) 2 1 0 1 2 2 3
7. MLADOST (KŠ) 2 1 0 1 1 2 3
8. ŠARTOVAC 2 0 1 1 4 5 1
9. TOMISLAV (NS) 2 0 1 1 2 3 1
10. STRUG 2 0 1 1 3 5 1
11. SAVA 2 0 0 2 4 9 0
12. VATROGASAC 2 0 0 2 2 9 0


Post je objavljen 13.09.2011. u 00:45 sati.