Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hdzbihposavina

Marketing

ODRŽANA ZAJEDNIČKA SJEDNICA RO HDZ BiH POSAVINA I OO HDZ BiH BOSANSKI BROD

Bosanski Brod 02.09. 2011. g. Po prvi puta u novom sazivu, održana je zajednička sjednica Regionalnog odbora HDZ BiH Posavina i Općinskog odbora HDZ BiH Bosanski Brod. Na dnevnom redu bile su teme:

1. Politička situacija u Bosni i Hercegovini
2. Tekuća problematika i zadaći.

Neposredno prije početka sjednice javljeno da je umro Franjo Čordaš, otac našeg člana i ministra za izbjeglice i raseljene osobe u Vladi RS, Davora Čordaša. Zbog toga, predsjednik RO HDZ BiH Josip Jerković bio je spriječen, pa je sjednicu vodio Ivo Mijić, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Bosanski Brod.



Raspravljajući po prvoj točci dnevnog reda, zaključeno je da se i dalje daje puno povjerenje rukovodstvu HDZ BiH i predsjedniku Draganu Čoviću na uspostavi legalne i legitimne vlasti kako u Federaciji BiH tako i u uspostavi Vijeća ministara BiH i vlasti u Županijama Federacije BiH, odlučno tražeći da se smjeni nelegalna tkv. platformaška vlada Federacije BiH.

U daljnjem dijelu sjednice vodila se rasprava po pitanjima obnove i donacija. Zaključeno je da se za narednu sjednicu pripremi šira informacija o toj problematici, a naročito u svezi donacija Vlade RH, gdje se kasni sa isporukom građevinskog materijala, pa je upitno dali će je ove godine i biti, a kratko izviješće u svezi sa ovim dao je Ivo Gavrić.

Općinski odbor HDZ BIH na ovoj sjednici završio je svoje konstituiranje, tako je jednoglasno prihvaćen prijedlog predsjednika Ive Mijića da se za dopredsjednika Općinskog odbora HDZ BiH Bosanski Brod izabere Luka Garić iz Mjesnog odbora HDZ BiH Koraće, a za tajnika ovog odbora da se izabere Pavo Dujak koji dolazi iz Mjesnog odbora HDZ BiH Kolibe.

Potparol HDZ BiH Posavina, Ivo Gavrić.


Post je objavljen 04.09.2011. u 16:47 sati.