Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

MECE NK LEGE - Međimurec (Kozarac) - prekid u 47. min


Što reći.... Osjećao sam se ono, jebote, šta ja znam.... k'o prazan mobitel. Nisam vjerovao iako sam upozoravao...
Naime, prije početka tekme okupio sam dečke i rekao kako je to ekipa koja nas godinama izbjegava i uporno odgađa naše međusobne susrete na svoju štetu. Svaki puta tekma bude registrirana 3:0 bez borbe za nas i to je to. Ovaj puta okupili su se svi, oni incidentni igrači Međimurca i rekoh momcima da će sigurno biti više priče i faulova nego igre. Upozorio sam ih da nesmijemo nasjedati na te fore ali... i mi smo ljudi. Oni su u prvom našem napadu tražili faul u napadu, zaleđe, igranje rukom i valjali su se po terenu tražeći da mi izbacimo loptu iz igre. Bilo je prestrašno. Ukoliko smo napravili faul njihov igrač bi se ponašao kao da je teško ranjen u bici kod Staljingrada. Nije bilo igre. I što je vrijeme odmicalo bilo je sve gore. Na svu sreću došlo je poluvrijeme te sam u igru ubacio svježe igrače s kojima smo dobili potpunu dominaciju. No već za 7. minuta igre došlo je do tuče gotovo svih igrača. Jedan neoprezan faul gostujućeg igrača uzrokovao je sveopći kaos i jurnjavu po terenu. Prestrašno. Sudac je, izbezumljen, istog trena odsvirao kraj što znači da se utakmica mora ponoviti jer je odigrano samo 47. minuta.

E onda smo se otuširali, goste uputili u naš restoran, nahranili ih, napili i poručili da ih željno očekujemo u što skorijem revanšu. Sportskom. Nadam se da će mo slijedeći susret igrati nogomet a ne boks ili pak igru vulgarne govorničke škole - balkanski smjer. Realno, nikada od 2007. od kada nastupamo u baranjskoj ligi veterana nismo imali ni približno ovakav slučaj. Bilo je tu i tamo psovanja, jedan crveni zbog namjernog udaranja ali ovo.... Nije im na čast. Nemoguće je oteti se dojmu da su gosti došli samo sa jednim ciljem. Napraviti incident. I to nije lijepo. No popraviti će mo mi to već u prvom našem slijedećem susretu. Bar šest komada isprati će ovaj gorak okus.
To se naravno ne odnosi na grah koji je opet bio veličanstven. Dr. Raguž je na dijeti pa je grabio samo preko nekoliko puta, dok se Zvonetova Petra pobunila "a daj, opet ste taj ljuti grah napravili...a ja bi griza " Tatino dijete :)

Post je objavljen 05.09.2011. u 20:35 sati.