Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frogbros

Marketing

HororFilm Playground NEWS #25

Prije nego objavim još jednu filmsku recenziju, zadržat ćemo se na jako lijepom vijestima, koje sljede redom:

- Od 8. do 10. rujna održati će se šesti po redu "Trash Film Festival" koji će biti kroz te dane prebogat događanjima kako filmskim projekcijama tako i glazbenim koncertima. Ja izdvajam najvažnije po mom sudu:

- prijavljen je 51 film iz 8 zemalja, dok će se samo njih 31 boriti za Zlatnu motorku koju će dodjeliti žiri 'trio fantastikus' - Nenad Polimac, Đelo Hadžiselimović i Milan Todorić.
- Direktor festivala Tomislav Šipek je rekao da će se na festivalu prikazati dva špaget-vesterna sa Budom Spencerom i Terenceom Hillom (najvjerojatnije "They Call Me Trinity" i "Trinity Is Still My Name"...ali ovo samo ja nagađam, jer ni ''Aces High" nije ništa lošiji od ova dva...hej tu imaju čak i Elija Wallacha i Kevina McCarthyja)
- najvažniji dio po meni su predavanja - Milan Konjević, televizijski i filmski redatelj govorit će o usponu i pada “slasher filmova”, producent Milan Todorić pripremio je predavanje na temu “Živi mrtvaci na filmu”, a arhitekt Jurica Hajdarović o trash arhitekturi...



Na sajtu "Good Old Games" iliti GOG.com-u poljske firme CD Projekt možete pronaći popriličan broj (oko 50-60 igrica) starih videoigara za svoj PC među kojima ima pravih dragulja poput "Far Cry" ili "Duke Nukem 3D".
Najbolje je što ih možete kupiti (kad napravite račun...a tu formalnost učinite za 20-tak sekundi) za samo 5.99$ (oko 35kn) dok neke kao recimo Far Cry dođu 9.99$ (oko 55kn) i bez problema ih downloadati, a kad ju jednom kupite (primaju Visu, MasterCard i PayPal) možete ih uvijek skinuti kad vam zatreba. Najvažnija stvar je da su sve te igre sa njihovog sajta (klikni na sajt gore pa prošvrljaj) podešene da rade an XP i Vista Windowsima. Zašto se zajebavati sa piratima kad možeš imati dobru igru koja normalno radi bez da gubiš živce.

Moji izbor za kupnju i stvarno topla preporuka:

1) Blood 2: The Chosen + Expansion
2) BloodRayne
3) BloodRayne 2
4) Commandos 2+3
5) Disciples 2 Gold
6) Dungeon Keeper 2
7) Fallout 2
8) Giants: Citizen Kabuto
9) Icewind Dale 2 Complete
10) In Cold Blood
11) Kingpin: Life of Crime
12) MDK
13) MDK 2
14) Messiah
15) Neighbours From Hell Compilation
16) Neverwinter Nights: Diamond Edition
17) Oddworld: Abe's Oddysee
18) Oddworld: Abe's Exoddus
19) Planescape: Torment
20) Redneck Rampage Collection
21) Sacrifice
22) Serious Sam: The First Encounter
23) Serious Sam: The Second Encounter
24) Serious Sam: The Second Encounter
25) Stronghold Crusader
26) Vampire The Masquerade - Redemption
27) XIII
28) SWAT 3: Tactical Game of the Year Edition
29) Moto Racer 3
30) Age of Wonders

I mnogo njih još...da vam dođu suze na oči...



Napokon je zaživio pravim svjetlom web shop izdavačke strip kuće Libellus te punom parom započnje sa svojim radom.
Sada možete plaćati i kreditnim karticama (VISA, MasterCard...a uskoro možda i PayPalom, ako bude zanimanja), te već redovnim Virmanom i općom uplatnicom.
Otvaranje svoje virtualne trgovine časte popustom od jako lijepih 15% (nemojte zaboraviti da je poštarina kupljene robe iznad 300kn besplatna za područje cijele Hrvatske) i to od sutra tj. 1. rujna do 30. rujna.
Stoga ne oklijevajte nego zagrabite po Tex Willerima, Dylan Dogovima, Nathan Neverim, Mister Noevima i ostalima, jer Libellusova izdanja su sva lijepo (sva tvrdoukoričena) i sa ljubavlju napravljena. Za sve detaljnije informacije oko stripova i njihovom katalogu i načinu plaćanja...pogledajte na njihovom sajtu gore u početku teksta.


Post je objavljen 31.08.2011. u 22:01 sati.