Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bulldozer

Marketing

Bulldozer Ruswaj koncert

Održali smo jedan odličan koncert :)
Bila je to večer za pamćenje, Ruswaj je slavio 10 godina postojanja a Bulldozer promociju albuma The 1st paragraph, tone i tone lighta i razglasa, odlicna publika, fantastican show...

Cijeli band Bulldozer (a uvjeren sam da isto mogu reci i u ime banda Ruswaj) zelio bi se zahvaliti svim dobrim ljudima koji su nam na ovaj ili onaj način pomogli. Nasim sponzorima: DM, IMGD, Promes Cvanciger, City Kebap, Hrvatski dom Petrinja, Turistička zajednica grada Petrinje, Caffe bar Tamnica, Hit Records, a medijski pokrovitelji su bili: Petrinjski radio, Radio Quirinus i City Radio.

Puno hvala našim roditeljima, gospodinu Komlinoviću, dečkima iz novog zvuka, Culetu, Davidu, Zlaji i Điđiju, Novaku, obitelji Kartelo, Hrvatskom domu u Petrinji i naravno, puno hvala predivnoj publici (ako sam i koga zaboravio, nemojte mi zamjeriti) i stvarno, jos jednom, PUNO HVALA SVIMA!

Cijeli koncert se snimao sa tri kamere a zvuk se snimao posebno po kanalima tako da je cijeli event zabiljezen i bit ce dostupan za skidanje a i gledanje na youtube-u.

Bila je to noć za pamcenje!

Osvrt na koncert možete pročitati na stranicama PR
Bulldozer Ruswaj - Petrinjski radio

A tko ima facebook profil, slike sa koncerta može pogledati
OVDJE

Pozdrav bloger! :)

Post je objavljen 27.08.2011. u 15:08 sati.