Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

MAFIJAŠKO ZASTRAŠIVANJE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


MAFIJAŠKO ZASTRAŠIVANJE


Inozemni instituti zbog strateških interesa uključili su na zadarskom području osobe sklone organiziranom kriminalu da preko bankarskog sustava preuzmu i unište hrvatsko gospodarstvo, što su i učinili.

Tako su preko «Hypo Alpe Adria Bank» u Zadarskoj županiji preuzeli sva bivša društvena poduzeća, hotele, marine, izvore vode, poljoprivredna zemljišta i dr. Ne samo da su postali većinski vlasnici navedenih nekretnina, već su ugasili sva proizvodna poduzeća, te ne otvorivši niti jedno radno mjesto u proizvodnji, što će u budućnosti imati nesagledive posljedice za hrvatsko gospodarstvo.

Bivši gradonačelnik Božidar Kalmeta nagradio je «Hypo Banku» za učinjeno tako što je omogućio da svi zaposlenici Grada Zadra primaju plaće preko Hypo, te da se i druga financijska poslovanja vrše preko spomenute banke.

DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI ČLANAK DNEVNIKA. HR POD NASLOVOM :
Maskirani i naoružani muškarac napao Joška Morića
Napad se dogodio 2007. godine odmah nakon što je Morić često prozivao kriminalne transakcije Hypo banke na zadarskom području i jer je bio nositelj kandidacijske liste DC-a u IX. izbornoj jedinici.


Institucije koje su dužne reagirati protiv počinitelja kaznenih djela već godinama su nezainteresirani za rješavanje mafijaškog napada na Morića.

Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. Državnom odvjetništvu RH

U Zadru, 20. kolovoza 2011. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

Maskirani i naoružani muškarac napao Joška Morića

https://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/maskirani-i-naoruzani-muskarac-napao-joska-morica.html

http://www.narodni-list.hr/articles/1GJ4OOJiIRa

Noćas u Zadru 20-ak minuta poslije ponoći napad maskiranog muškarca uz vatreno oružje. Iako policija nije objavila identitet napadnutoga muškarca, neslužbeno se doznaje da je riječ o Jošku Moriću, potpredsjedniku DC-a i nositelju kandidacijske liste te stranke u IX. izbornoj jedinici.

Napad se dogodio ispred zgrade lokalnoga tjednika "Narodni list". Prijeteći oružjem napadač je prvo od Morića tražio da mu preda torbu, a nakon toga tvrdim ga je predmetom udario u glavu i pobjegao s otetom torbom.
Morić je lakše ozlijeđen i u bolnici mu je pružena liječnička pomoć. Više o svemu u našim sljedećim informativnim emisijama.

Zagreb, 22.11.2007., 12:12
Dnevnik.hr



Post je objavljen 20.08.2011. u 16:35 sati.