Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1000mora-daleko

Marketing

TH i 1000mora fanovi - izumrla vrsta? Ma, neeee... xD

8. septembar 2011.
Još kraći update. Srećan rođendan, Gusti dečače. xD
Novi post za nekoliko dana.

******************************************************************
1. septembar 2011.
Samo kratak update. Srećan rođendan Kaulitz blizancima. I jedna njihova nova fotografija. Više slika i nadam se novosti nekad nakon 5. septembra.
Samo da kažem da mi se jako dopada Billova frizura i naravno, ovaj pregenijalni nakit. Posebno minđuša.

Image and video hosting by TinyPic

******************************************************************
Image and video hosting by TinyPic

Evo. Konačno sam se naterao da napišem novi post. Vidim da i dalje ima ljudi koji to čekaju, iako sam ja mislio da su TH i 1000mora fanovi odavno izmrla vrsta, vi ste i dalje tu. I hvala vam zbog toga. Uhvatim sebe kako mislim da od TH-a više nema ništa kako se ne pojavljuju nikako, ali vidim da sam na zadnjih 5 postova ( koliko sam napisao od prekida pisanja bloga ) pokupio preko 15 hiljada poseta. I to je impresivna cifra, da vam kažem. Zato sam odlučio da ponovo nešto napišem.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Nešto sam tražio po blogu, po starim postovima, i vidim koliko je sve pre bilo drugačije i lepše. Seo sam i pročitao komentare na par postova iz aprila 2009. i video sam tu gomilu devojaka koje su me posmatrale kao neku zvezdu, al bukvalno. Govorile su mi kako im je čast što mogu da mi čestitaju rođendan, odbrojavale su do njega, takmičile se koja će prva komentarisati, vrištale po sobama kad im napišem komentar... heh Ne izmišljam ja ništa. Ako ne verujete imate arhivu bloga, pa pogledajte. Krivo mi je što je prošlo to vreme. Voleo bih da se vratim u njega.

Image and video hosting by TinyPic

Tom sa nekom devojkom. Mogu da zamislim kolika se frka digla oko ovga. xD Nisam upućen u to, ali verovatno je neka manekenka kojoj treba koja naslovna, a i njima je dobrodošla i eto slika. xD Tako to funkcioniše.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Gledam pre neki dan MTV, kad odjednom, usred JukeBoxa, u kome sa mahom puštaju novi hitovi, kreće Durch den Monsun. Odmah sam odvrnuo TV, onako, da čuje cela zgrada. Otkad nisam čuo tu pesmu. Uvek zaboravim koliko je lepa. Nije to to kad sam pustiš na kompu ili mp4 playeru. Ovako se iznenadiš. Osećaj je mnogo bolji. Gledam ih onako, kao neka deca. Što i jesu bili. Mislim, realno kad pogledam, za mene su sad 15-godišnjaci klinci ( nemojte da se uvredite, znam da vas ima dosta, pa čak i mlađih od vas ). Ne mislim ja ništa loše o klincima. Ja da mogu, ja bih se u pesak vratio. Uglavnom, da se vratim na temu. 15-godišnjaci. Klinci i jesu bili, a ja to nisam tad tako posmatrao. Delovali su mi tako odraslo. Sad tek vidim koliko su deca bili i koliko je trebalo hrabrosti i snage izboriti se sa svim stvarima koje su ih čekale. Mi vidimo samo spotove koji su u vrhu top lista, rasprodate arene, itd. Ali ne vidimo njihova iznervirana lica kada pročitaju naslove u kojima se iznose najgnusnije laži o njima ili pak ( još gore ) istine koje su mislili da nikad neće isplivati.

Image and video hosting by TinyPic

U to vreme sam kupovao nemačke novine, ne pitajte me kako sam razumeo šta piše, ali eto, kao ludak sam čitao tekstove, povezivao sa engleskim i ono malo nemačkog što sam znao iz pesama, i razumeo sam dobar deo tekstova. xDDDDDDDDD Ne od reči do reči, nego o čemu se priča. A tu je bila čitava gomila njihovih nazovi bivših devojaka i drugova koji su bili spremni da ispljunu gomilu laži samo kako bi im slika izašla u novinama. Vremenom su nekako oguglali na to i počeli, kao i sve zvezde, da sarađuju sa novinama, da ugovaraju iscenirane paparazzi slike, da prave neke ajmo-reć' skandale, ali dobro. Sve je to manje bitno.

Image and video hosting by TinyPic
Ovde je Bill pre-do-bro, ali predobro obučen. Uvek mi se dopada kad se vidi ova gigantska tetovaža. xD

Setim se svih onih bendova koji su bili popularni u vreme kad i oni. Killerpilze, Nevada Tan, Cinema Bizzare. Svi su oni nestali. Čudi me to kako su se oni održali. Iskreno, mislim da ne daju svoj maksimum. Ne pojavljuju se dovoljno, ne odlaze na dodele nagrada ( a doći će vreme kad će odlaziti i kad ih ne budu nominovali ), ne daju intervjue, ne snimaju spotove. Ok, imam u glavi neku ideju. Možda žele da promene tok svoje karijere, jer je sve to ( ako mene pitate ) krenulo u pogrešnom smeru. Za taj pogrešan smer je odgovoran Humanoid i ta njihova težnja da osvoje svet. Mislim da su već prokockali svoju šansu da postanu svetske zvezde, a samo vreme će pokazati da sam u pravu. Kada sad poslušam Humanoid vidim koliko ima ispraznih pesma ( poput Automatic ), a čini se da su oni mahom te isprazne pesme gurali u prvi plan. Pogrešan izbor singlova, ali totalno, ako mene pitate. Pored pesama koje imaju neku težinu ( tipa Phantomrider i Forever now ) i brzih prezaraznih pesama ( poput Dogs unleashed i Love and Death ) oni odaberu ono. Jedini singl sa kojim se slažem je Dark side of the Sun. O spotovima tek neću da pričam. Koliko se oko toga trude, to je smešno. Hteli su da se približe tom svetu popularnih i transformisali su svoju muziku u to. Iskreno, nadam se da će sledeći album biti dosta ozbiljniji, više rock, više baladičan. To je njihovo polje. Oni nikada neće snimiti dance number 1 pesmu. Nikad. I ne treba da pokušavaju. U redu, Humanoid je bio eksperiment i dopao mi se. Ali, njihove balade su balade koje ću uvek voleti.

Image and video hosting by TinyPic

Što se tiče tog njihovog novog imidža, tj. Billovog imidža, već sam rekao da mi se to ne dopada. Ne smeta meni brada ko brada, nego što izgleda kao Azis, bugarski pevač, trandža sa bradom. Nekako mi ne idu nalakirani nokti, kreon i brada. Jednostavno ne. I da, sama ta šminka i njegov stil oblačenja mi ne idu sa tim ramenima koja se šire i mišićima koji rastu. xDDDDDD Nikad mi se nisu dopadali muškarci koji izgledaju kao Bill ( tipa Adam Lambert ) jer su imali muške crte lica uz koje nije išao taj imidž. Ta je sad stvar kod Billa. Ranije je imao lice kao devojka i sve je to dobro izgledalo. Sad ne. Pretvara se u muško, što kaže moja sestra. Ko da je digimon pa se transformiše. xD
Ali, kao što rekoh, vreme će pokazati jesam li u pravu ili ne.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Opet Bill. Savršeno. Vidite o čemu pričam. Uporedite ovu sliku i onu gore sa onim pantalonama na kojima je neka paukova mreža ili koji već jad ili onu dole sa leopardom. xD Ovde se vidi da ima stila, a na onim...

Nemojte sad da mislite da ih mrzim i slično, samo realno gledam. Bar sam ja uvek govorio kad mi se nešto ne dopadne. Na primer, ovo mi se baš dopada. Bill je predobro obučen. Ali, problem je što sve manje i manje oblači nešto dobro. Jednostavno, ne mogu ga gledati u leopard helankama. Da je bar noga mršava, pa i nekako, al onako veliki batak. xD
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Toliko za ovaj post. Možda bude neki update ako bude kakvih vesti. Do tada imate mahanje. xD
Ud'rite na stereo, ejlijeni xD
Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 08.08.2011. u 18:54 sati.